Visual 1

Pannenweg 224-226 Nederweert

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Pannenweg 224 – 226, 6031 RK Nederweert

Bouwjaar
bouwjaar woning 1994, bouwjaar bedrijfshal 1990

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
circa 215 m²

Inhoud woning
circa 725  m³

BVO bedrijfsruimte
hal ca. 450 m², entresol ca. 100 m², kantoren ca. 64 m²

Vrije hoogte bedrijfshal
6 meter

Perceeloppervlakte huisperceel
725 m²

Perceeloppervlakte tuin
475 m²

Perceeloppervlakte bedrijfshal
1.440 m²

Totale perceelgrootte
2.640 m²

Vraagprijs
€ 625.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Vanuit de royale ontvangstruimte, voorzien van garderobe en gastentoilet heeft u toegang tot de grote woonkamer met vide.  De woonkamer is ruim van opzet en heeft door haar grote raampartijen veel lichtinval wat zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Een gezellige houtkachel
en schuifpui naar het aangrenzende terras completeren het geheel. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een eiken vloer. De binnenwanden in de woning zijn opgetrokken uit een grijze MBI betonsteen. De leefkeuken is modern uitgevoerd in een lichte essen tint en voorzien van
natuursteen aanrechtblad.  De apparatuur bestaat uit een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, combi oven / magnetron, en koelkast. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen. Hier bevinden zich onder andere de  aansluitingen voor witgoed. Vanuit de bijkeuken is een doorgang naar de tuin. Zowel in de keuken als in de bijkeuken is de vloer afgewerkt met een leisteen vloer.

atelier  - kantoor  - slaapkamer

Deze ruimte is werkelijk schitterend, heeft een fantastisch uitzicht en dubbele openslaande deuren naar de tuin. Deze uitbouw dateert uit 2003. De vloer is afgewerkt met een fraai gemêleerde keramische tegelvloer en het laatste gedeelte is voorzien van vloerverwarming. Er bevindt zich tevens een kleine kitchenette in deze ruimte die voor vele doeleinden geschikt is. Denk aan
hobby- of atelierruimte aan huis, kantoor of slaapkamer. Aangrenzend aan deze ruimte is een ruime badkamer gelegen. Door de combinatie slaap-- en bad gelegenheid op de begane grond is de woning tevens levensloopbestendig. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel met spiegel en ladeblokken.

Tuin
Het huis omarmt met zijn half ronde vorm als het ware de tuin. De tuin is schitterend aangelegd en u waant zich hier alles behalve op een industrieterrein. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een totale diepte van maar liefst 70 meter!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een tweede badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de linker voorzijde (groot ca. 24 m²),  slaapkamer 2  is gelegen aan de rechter achterzijde (groot ca. 17 m²). Van slaapkamer 1 kunt u met een kleine bouwkundige ingreep 2 slaapkamers maken. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Indeling bedrijfshal
Ontvangstruimte, kantoor, kleedruimte, sanitaire voorzieningen met o.a. toilet- en doucheruimte, kantine. Werkplaats ca 30 x 15 meter. Entresol ca. 15 x 5 meter.

Locatie
De bedrijfswoning en het bedrijfsobject zijn gelegen op  bekende bedrijventerrein Pannenweg te Nederweert op een steenworp afstand van de snelweg A2 (Eindhoven – Maastricht).

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte Nefit Ecomline HR CV installatie, bouwjaar 1995.

Verwarming bedrijfshal
De bedrijfshal wordt verwarmd middels 2 gasgestookte heaters. In de kantoren en kantine zijn radiatoren aanwezig en er is een separate CV installatie, merk Nefit HR bouwjaar 1990.

Verwarming buitenatelier

In het buitenatelier bevindt zich een houtkacheltje.

Isolatie
De woning is volledig geïsoleerd met vloer-,  spouwmuur-  en dakisolatie. Ook de bedrijfshal is volledig geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van geanodiseerde aluminium kozijnen met dubbel glas.

Vloerafwerking
In de woonkamer is een eiken vloer aanwezig. In de keuken en bijkeuken treft u een leisteen vloer aan. Het atelier / kantoor op de begane grond is voorzien van een fraaie keramische tegel deels voorzien van vloerverwarming. De verdiepingsvloer is van beton en afgewerkt met vloerbedekking.

BEDRIJVENPARK PANNENWEG

Bedrijvenpark Pannenweg kenmerkt zich door een uitstekende ligging aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht. Ook België (via N275) en Duitsland (via N280) zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Dat maakt dat er op Bedrijvenpark Pannenweg daadwerkelijk sprake is van ‘grenzeloos ondernemen’. Pannenweg heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en een centrale groene zone. De regio biedt een uitstekend werk-, woon- en verblijfsklimaat. Op het bedrijvenpark is
een Vereniging Parkmanagement actief. Belangrijke activiteiten van deze vereniging zijn de beveiliging en het collectieve groenonderhoud. Verder heeft de vereniging Parkmanagement ook gezorgd voor de aanleg van glasvezel op het bedrijvenpark. Ieder bedrijf kan aantakken op dit glasvezelnet.


GEMEENTE NEDERWEERT
Op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van drie waterwegen, ligt de mooie gemeente Nederweert. Strategisch ten opzichte van Weert, Eindhoven en Roermond en eenvoudig te bereiken via de aorta van Limburg, de A2. Nederweert is een stukje Nederland waar u zich gemakkelijk thuis voelt. Of u nu bewoner, ondernemer of werknemer bent. De gemeente heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en woonwijken met veel groen op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Te midden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied, vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de
juiste plaats: een ruimtelijke, landelijke omgeving om te recreëren en te genieten van al het moois dat Nederweert te bieden heeft. En de gemeente is betrokken bij haar burgers. Zij daagt hen uit te participeren en actief deel te nemen aan de ontwikkeling van de gemeente Nederweert.


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
       
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure