Visual 1

Dorpstraat 12A te Baexem

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres       
Dorpstraat 12A, 6095 AH  Baexem

Huurprijs exclusief gas,
water en electra

€ 750,= per maand

Voorwaarden
* Men dient te beschikken over voldoende inkomen en een vast dienstverband.
* In de woning mag niet gerookt worden.
* Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Huurperiode
De minimale huurperiode bedraagt 1 jaar.

Waarborgsom
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

INDELING

Begane grond
Royale ontvangsthal voorzien van authentieke terrazzo vloer, meterkast en toiletruimte.
Doorgang naar een sfeervolle nieuwe (2012) leefkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast.
De keuken is middels een ronde doorgang verbonden met de L-vormige woonkamer.
Zowel de keuken als woonkamer zijn voorzien van een mooie antracietkleurige keramische tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken biedt een tuindeur toegang tot een sfeervolle beschutte  binnenplaats en (fietsen)berging.

Eerste verdieping.
Op de eerste de verdieping zijn drie ruime slaapkamers gelegen. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met vinyl vloerbedekking en opbouwverlichting. Alle raampartijen zijn voorzien van dubbele thermische beglazing. Luxe badkamer voorzien van zwevend toilet, wandmeubel met wastafel, inloopdouche en ligbad.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen en  aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening     vindt plaats middels gasgestookte
combiketel, bouwjaar 2012.

Kozijnen
Geheel voorzien van hardhouten kozijnen, met dubbele thermische beglazing.

Vloerafwerking
De woonkamer en keuken zijn voorzien van antraciet keramische tegelvloer  met vloerverwarming. De slaapkamers zijn voorzien van vinyl vloerbedekking.

Wandafwerking
De wanden zijn gestukadoord.

Parkeergelegenheid
Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Berging   
Er is een separate afsluitbare (fietsen)berging beschikbaar.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs.

BAEXEM

Baexem is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het dorp behoorde vroeger niet tot het Graafschap Horn, zoals Heythuysen en twee andere gemeenten die nu de gemeente Leudal vormen, maar tot het Vorstendom Thorn. Baexem heeft circa 2.900 inwoners. Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, bakkerij, slagerij, bibliotheek en diverse andere winkels. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest
aangewezen plaats.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl


   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure