Visual 1

Siem Boonenstraat 2 Haelen

Omschrijving

Adres
Siem Boonenstraat 2, 6081 DJ  Haelen

Bouwjaar
2008

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 115 m²

Inhoud woning
circa 375  m³

Energielabel
A

Perceelsoppervlakte
135 m²

Vraagprijs
€ 175.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Entree, meterkast, garderobe en luxe toiletruimte met wandcloset en fontein. De woonkamer is ruim van opzet en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en biedt een fraai uitzicht over de keurig aangelegde tuin. Er is een open verbinding met de keuken. De vloer is afgewerkt met een grote antracietkleurige natuurstenen tegel en voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken is het gezellige terras direct bereikbaar. De keukenopstelling is luxe uitgevoerd en volledig ingericht met vaatwasmachine, koelkast, combi oven/magnetron, gasfornuis en afzuigkap. De wand in de keuken is voorzien van metrotegeltjes.

Tuin
De op het zuidwesten gelegen tuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. De tuin is circa 6 meter breed en 11.5 meter diep. De tuin is middels een eigen zij ingang goed bereikbaar en beschikt over een mooi aangelegd terras en tuinhuis. 

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen van respectievelijk 12,5, 11 en 7 m² groot. De slaapkamers zijn allen mooi afgewerkt met strak gestukadoorde en geschilderde  wanden en een fraaie drempelloze laminaatvloer.

Ruime luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, design radiator en zwevend closet. De vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de ruime tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte (te gebruiken als vierde slaapkamer, hobbykamer of kantoor) is fraai afgewerkt en voorzien van Velux dakraam. In de knieschotten zijn vaste kasten gerealiseerd die veel bergruimte bieden. Tevens bevinden zich op deze verdieping de aansluitingen voor wasmachine en droger, de unit voor de mechanische ventilatie en de CV installatie.
Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel

CV installatie
De centrale verwarming  en ook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte CV combi installatie, merk Agpo Ferrolli, bouwjaar 2008.

Isolatie
De woning is volledig geïsoleerd met vloer, spouwmuur en dakisolatie.

Ventilatie
De woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met aansluitpunten in de keuken, toilet, badkamer en zolder.

Kozijnen
Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout (geschilderd in juni 2013) en voorzien van dubbele beglazing (HR ++) .

Wandafwerking
De wanden zijn strak gestukadoord en zitten goed in het schilderwerk.          

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen
plaatsen. 


GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nlMail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure