Visual 1

Aan de Watermolen 6 Heythuysen Huurprijs:

Omschrijving


ALGEMEEN

Adres
Aan de Watermolen 6, 6093 NB Heythuysen

Bouwjaar
1957, nadien meerdere malen gemoderniseerd

Inhoud
ca. 500 m³

Gebruiksoppervlakte wonen
ca. 143 m²

Perceelgrootte   
5.455 m²

Huurprijs
€ 1.100,= per maand excl. gas, water en elektra

Maximale huurperiode
Tot 1 mei 2022

Aanvaarding
in overleg

Tuin
de tuin is ca. 45 meter breed en ca. 65 meter
diep en gelegen op het oosten

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en parkeerplaats

INDELING

Souterrain
Onder de ontvangsthal is een ruime provisiekelder gelegen.

Begane grond
Ontvangsthal met garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, Eetkamer, woonkamer met eikenvloer, houtkachel en aangrenzende serre (2004). In de woonkamer is veel lichtinval en vanuit de serre heeft u dubbele openslaande deuren naar de tuin. De keuken (2003) is uitgevoerd in landelijke stijl en voorzien van complete inbouwapparatuur. Bergruimte- / bijkeuken met opstelling cv installatie merk Nefit Ecomline HR bouwjaar 2008 en witgoedaansluitpunten voor het opstellen van wasmachine en droger. Toiletruimte. De keuken, bijkeuken en toilet zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin. De tuin is royaal  en er bevindt zich nog een praktische geheel geïsoleerde stenen bergruimte (2005) in de tuin. De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing.

Eerste verdieping
Vanuit de ontvangsthal biedt een trap toegang tot de eerste verdieping. Hier treft u 3 slaapkamers en een luxe badkamer aan. De badkamer is vernieuwd in 2013 en voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Voorzieningen en installaties


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure