Visual 1

In de Hoven 14 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
In de Hoven 14, 6093 DK  Heythuysen

Bouwjaar
1978

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 140 m²

Inhoud woning
circa 423 m³

Inhoud garage
circa 61 m³

Perceelgrootte
287 m²

Vraagprijs
€ 225.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is circa 7 meter diep en 12 meter breed en gelegen op het zuiden.


INDELING

Begane grond
Hal met garderobe, meterkast, toilet met fonteintje en doorgang naar de woonkamer. De riante woonkamer (ca. 50 m²) heeft veel lichtinval, is voorzien van sfeervolle open haard en heeft een gezellige en speelse indeling. De witte tegelvloer in de woonkamer zorgt voor een moderne uitstraling. Gezellige eethoek met schuifpui naar een riant overdekt terras op het zuiden. De overkapping is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De halfopen keuken is voorzien van granieten aanrechtblad en voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals koelkast, oven, magnetron, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, respectievelijk, 15, 13 en 8 m² groot.
Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. Slaapkamer 2 en 3 (zie tekening) zijn gemakkelijk samen te voegen tot een grote slaapkamer of slaapkamer met inloopkast. De ramen op de slaapkamers zijn allen voorzien van horren en rolluiken. Ruime, geheel betegelde badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een nette vierde slaapkamer voorzien van  Velux dakvenster, een zolderbergruimte en technische ruimte met opstelling CV installatie en witgoed aansluitpunten. Een tweede wasmachine aansluiting bevindt zich in de garage.

Tuin
Achter de woning is een fijne onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met tuinhuis en eigen achterom. De tuin is circa 12 meter breed en 7 meter diep en gelegen op het zuiden.


Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen
Voldoende elektra groepen, slimme meter, gas-, water- en centrale antenne- en glasvezelaansluiting, 

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels een combiketel, merk Radson, bouwjaar 2001.

Open haard
In de woonkamer is een open haard aanwezig.

Kozijnen/beglazing   

De woning is voorzien van een combinatie van aluminium en houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.

Isolatie
De woning is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie.

Garage
De woning beschikt over een ruime garage met zolderberging. De garage is verwarmd en voorzien van wateraansluiting.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel.

Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.
Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop
watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor   

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

       


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure