Visual 1

Eikesstraat 37 Hunsel

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Eikesstraat 37, 6013 RC  Hunsel

Bouwjaar
woning 2003, garage 1998

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 170 m

Inhoud
circa 1250 m

Perceelgrootte
1.329 m

Vraagprijs
539.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De geweldige tuin met fantastisch uitzicht is gelegen op het zuidoosten.  De tuin is circa 32 meter breed en 28 meter diep.

INDELING

Begane grond
Zeer royale ontvangsthal en garderobe. Vanuit de hal heeft u doorgang naar  de sfeervolle woonkamer. De woonkamer heeft door de grote raampartijen veel lichtinval wat voor een aangenaam leefklimaat zorgt. De vloer in de woonkamer is voorzien van  keramische tegels voorzien van vloerverwarming. De wanden in de gehele woning zijn gestukadoord.

Grote in landelijke stijl uitgevoerde leefkeuken (4.50 x 4.00 meter). Vanuit de keuken heeft u geweldig uitzicht over de tuin. De keuken is voorzien van volledige inbouwapparatuur zoals een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi oven- magnetron. Het keukenblad is van graniet. De keukenvloer is afgewerkt met een keramische tegel in landelijke stijl voorzien van vloerverwarming. Vanuit de leefkeuken heeft men toegang tot een portaal waar zich een witgoedruimte, een bergkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein bevindt. Praktische kelder afmeting 3.10 x 2.80 meter.

Overdekt terras grenzend aan de keuken met geweldig uitzicht over de tuin.

Eerste verdieping
Via de fraaie open trap vanuit de ontvangsthal bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u drie ruime slaapkamers aan waarvan twee slaapkamers met dakkapel en twee slaapkamers zijn voorzien van inloop kleedkast. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat.

Luxe geheel betegelde badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel wandkasten, designradiator en wandcloset. 

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een praktische bergzolder gelegen.

Tuin
De geweldige tuin met fantastisch uitzicht is gelegen op het zuidoosten.  De tuin is circa 32 meter breed en 28 meter diep. Er bevindt zich een waterput in de tuin van maar liefst 6 meter diep. Er is een beregeningsinstallatie aanwezig. Vanuit de tuin heeft u prachtig uitzicht op de kerk en natuurgebied. Pittoreske doorkijkjes in de tuin.

Garage
Dit is de perfecte ruimte voor iedereen die een hobby of beroep aan huis heeft. Deze grote garage is geheel gesoleerd en heeft een oppervlakte van maar liefst 110 m. Ideale hobbyruimte met eigen keuken, toiletruimte en diverse ruimten op de eerste verdieping. Hier bevindt zich tevens de HR CV installatie merk Radson, bouwjaar 1998. De garage heeft een hoogte van 6.50 meter. De gehele garage is voorzien van betegelde vloer met vloerverwarming. Er is een droge smeerput aanwezig.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Uitgebreide elektrische installatie voorzien van voldoende groepen en aardlekschakelaars.  

Overige voorzieningen
Alarm installatie, camera systeem en beregeningsinstallatie

Energielabel
A

Vloerverwarming
Vloerverwarming is aanwezig in de gehele woning m.u.v. de slaapkamers. Ook de garage is voorzien van vloerverwarming.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Radson, bouwjaar 1998.

Isolatie
Voorzien van dak- spouwmuur- en vloerisolatie.      

Kozijnen
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.Hunsel
Hunsel  is gelegen in Midden Limburg, in de gemeente Leudal, 12 kilometer ten zuid -oosten van Weert tussen de verkeersader  A-2 en de Belgische grens. In 2007 ging de gemeente Hunsel op in de fusiegemeente Leudal. In de omgeving van Hunsel zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Hunsel heeft de nodige voorzieningen zoals diverse winkels, basisschool, sporthal en een mooi golfterrein. Hunsel heeft tevens een mooie grote speeltuin, die beheerd wordt door een plaatselijke stichting. Ook is er een bloeiend verenigingsleven. Verder is er veel natuurlijk landelijk schoon rondom de
Uffelse Beek te bewonderen. De steden Maastricht en Eindhoven zij binnen 40 minuten bereikbaar. Op slechts enkele kilometers afstand ligt het Witte stadje Thorn, waar de tijd schijnt te hebben stilgestaan. Men vindt er pittoreske witte huisjes, eeuwenoude panden, bochtige
straatjes geplaveid met Maaskeien en een prachtige kerk. De terrassen in de Hoogstraat zijn zomers drukbezet. Aan de andere kant van de Maas ligt het vestingstadje Stevensweert.
Het stratenpatroon is indrukwekkend en dat geldt zeker ook voor de ongeschonden historische kern.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan Belgi met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 44 00 15
    Mob: 06 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure