Visual 1

Schepenbank 56 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

Schepenbank 56, 6081 DA  Haelen

Bouwjaar

1977

Gebruiksoppervlakte

van de woonfunctie

circa  108 m²

Overig inpandige ruimte

circa 18 m²

Inhoud

circa 370 m³ 

Perceelgrootte

277 m²

Vraagprijs

€ 275.000,= kosten koper

Aanvaarding

in overleg

 

Indeling

Ontvangsthal met garderobe en meterkast. Doorgang naar de slaapkamer aan de 
voorzijde. Deze kamer is 2.80 x 4.43 meter groot en beschikt over een vaste kast.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval wat voor een aangenaam woonklimaat zorgdraagt. Er is een sfeervolle open haard aanwezig. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot de tuin. 

De half open keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.  Doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken is geheel betegeld en voorzien van witgoedaansluitingen. Berging met opstelling CV installatie. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de inpandige garage bereikbaar.    

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer (afmeting 4.50 x 3.00) rechtstreeks toegang heeft tot de tuin. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een fraaie parketvloer. 

Geheel betegelde badkamer voorzien van inloopdouche wastafelmeubel en designradiator. Naast de badkamer is het separaat toilet gelegen. 

Tuin

Onderhoudsarme beschutte patiotuin met tuinhuis. De tuin is circa 14 meter breed en 7 meter diep en is gelegen op het Zuiden. Recent is er gezamenlijk met de buren een nieuwe schutting geplaatst.  

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

De meterkast beschikt over 4 groepen en 2  aardlekschakelaars.  

CV installatie

De centrale verwarming en de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR CV installatie merk  Vaillant, bouwjaar 2016. De CV installatie is gehuurd. 

Kozijnen/beglazing

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Isolatie

Geïsoleerde spouwmuur, dakisolatie.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure