Visual 1

Eikendreef 10 Haelen

Omschrijving


ALGEMEEN

Adres
Eikendreef 10, 6081 EA  Haelen

Bouwjaar
1962, volledig gerenoveerd in 2002

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 150 m2

Inhoud
circa 450 m3

Perceelsoppervlakte
1.360 m2

Vraagprijs
€340.000,= kosten koper

Aanvaarding
in overleg

INDELING

Begane grond
Royale entree met tegelvloer, strak gestukte wanden en plafonds met inbouwverlichting. Bergruimte met aansluitingen voor witgoed. Toiletruimte met wandcloset en fontein.  Woonkamer voorzien van grote erkers en raampartijen, eikenhouten vloer en dubbele openslaande deuren naar het terras.

De moderne keuken met granieten aanrechtblad is voorzien voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur als koelkast, magnetron, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. Voor het overige is in de keuken veel kastruimte aanwezig.

Twee slaapvertrekken met in het midden daarvan een ruime badkamer. De slaapkamers zijn beiden ca. 12 m² groot en voorzien van Novilon vloerbedekking en gestucte wanden en plafonds. Een slaapkamer biedt direct toegang tot het ruime terras aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers zijn beide voorzien van een vaste kastenwand. De ruime badkamer is voorzien van inloopdouche wastafel, wandmeubel en toilet.   

Souterrain
In het souterrain is een derde kleine slaapkamer gelegen met aangrenzende ruime badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Deze kamer heeft direct toegang tot het buitenterras.

Tuin
Parkachtige tuin gelegen op het zuiden en aangelegd met diverse terrassen op verschillende niveaus.

Voorzieningen en installaties


Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, bouwjaar 2002 i.c.m. een boiler.

Vloerafwerking
De woonkamer en ontvangsthal zijn voorzien van een fraaie eiken vloer. Voor het overige zijn de ruimten afgewerkt met vloerbedekking en tegelvloer.

Isolatie
Volledig geïsoleerd met vloer-,  muur-  en dakisolatie.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ beglazing.

Wandafwerking
De wanden en plafonds zijn allen strak gestukadoord en geschilderd.

Alarminstallatie
De gehele woning is beveiligd middels een alarminstallatie.

HAELEN
Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond (beiden gelegen op circa 4 km  afstand) de meest aangewezen plaatsen.


GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs.


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   
   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure