Visual 1

Aldenhoven 2 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Aldenhoven 2, 6093 HB  Heythuysen

Bouwjaar
1974

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
Circa 112 m²

Inhoud woning
circa 400 m³

Perceelsoppervlakte
285 m², daarnaast is nog een flink stuk grond tegen een vergoeding  van 99,06
per jaar in bruikleen van de gemeente.

Vraagprijs
169.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond

Ontvangsthal met garderobe, meterkast en toiletruimte voorzien van closet en fontein. De gezellige woonkamer is afgewerkt met een hardhouten parketvloer. De woningen op Aldenhoven hebben een speelse architectuur en indeling. Zo beschikt de woonkamer over een vide tot in de nok van het pand, open haard en typische jaren 70 spiltrap. Er is een  open keuken met eiken keukenopstelling voorzien van oven,  gasfornuis,  afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken heeft u heerlijk uitzicht over de tuin en het overdekt terras.  Op de begane grond is tevens  één slaapkamer gelegen met aparte toegang tot de tuin, een badkamer en  een ruime berging met witgoedaansluitingen. Door deze voorzieningen op de begane grond is de woning ook levensloopbestendig en geschikt voor minder validen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers en een tweede badkamer aan. Slaapkamer één is gelegen aan de rechter achterzijde en heeft een afmeting van 2.91 x 4.14 meter. Slaapkamer twee is gelegen aan de linker achterzijde en heeft een afmeting van 2.20 x 4.14 meter. De badkamer is wit betegeld en voorzien van toilet, ligbad en wastafel. Bergruimte met opstelling CV installatie en boiler.

Carport en tuin

In de fantastische op het zuidoosten gelegen tuin staat een vaste gemetselde en overdekte barbecue De tuin is mooi aangelegd met diverse bloemperkjes, is uitstekend onderhouden en heeft een eigen achterom. Aan de voorzijde van de woning is een ruime carport gelegen.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van 5 groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming  vindt plaats via een gasgestookte CV
installatie, bouwjaar omstreeks 1997.

Warmwater voorziening
De warmwater voorziening vindt plaats middels een boiler,
bouwjaar omstreeks 2005.

Open haard

Er is een open haard aanwezig in de woonkamer.

Isolatie
Het dak is geïsoleerd met Opstalan P.U. dakelementen.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.

Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 44 00 15
    Mob: 06 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure