Visual 1

Verhuur


Voor een aantal opdrachtgevers hebben wij regelmatig woningen en bedrijfspanden in de verhuur.


WONINGEN

Met betrekking tot de woningverhuur zijn veelal lange als korte huurperioden bespreekbaar. Ook bieden wij woningen aan die op basis van de Leegstandwet verhuurd worden. Deze vormen vaak een goede overbrugging wanneer men wacht tot de eigen nieuwbouw gereed is of als u op zoek bent naar een wat meer definitieve woonplek. Ook indien uw eigen woning al geruime tijd te koop staat en u meer wilt weten over verhuurmogelijkheden op basis van de Leegstandswet staan wij u graag te woord. 


BEDRIJFSPANDEN

Als u uw bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoorruimte wilt  huren of verhuren komt hier veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Indien u uw bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoor wilt verhuren. welke huur kunt u dan vragen? Welk rendement is realistisch? Waar moet u verder rekening meehouden?

Indien u een bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoor wilt huren. Wat is dan een goede locatie? Wat zijn de marktconforme huurprijzen? Wij kunnen deze en andere vragen voor u beantwoorden. Wij blijven steeds op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen u in een vrijblijvend gesprek adviseren.