Visual 1

Taxatie

De (ver)koper van een woning, de hypotheekverstrekker, de verzekeringsmaatschappij, de overheid en de belastingdienst vragen zich vaak af wat een woning waard is. Een taxatie van uw woning of uw bedrijfspand geeft u antwoord op deze vraag. Hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels.

Sinds er geen wettelijke beŽdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de (financiŽle) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

VastgoedCert en NRVT gecertificeerde woningmakelaars en -taxateurs herkent u aan de titel RT. Onze makelaars en taxateurs  zijn ingeschreven  in het register van de Stichting VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).