Visual 1

Verkoop

 

Je wilt je woning verkopen in Leudal, Roermond en Weert of omgeving. En dat uiteraard het liefst tegen het beste bod en binnen zo kort mogelijke tijd. Hoe pak je dat slim aan? Waar moet je op letten en niet onbelangrijk: wat wordt de vraagprijs? Met doelgericht maatwerk begeleidt en ondersteunt Ingrid Ververs u bij de verkoop van uw huis.

Zeven redenen waarom we uw woning snel verkopen!

Wij kennen de buurt

Wij komen uit de omgeving en kennen de buurt. Door deze kennis zijn wij volledig op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de huizenmarkt bij u in de buurt. Wij verkopen daarom niet alleen vol overtuiging uw woning, maar ook de omgeving.

Marktconforme vraagprijs

Met de gratis waardebepaling verbinden wij een marktconforme waarde aan uw woning. Zo kunnen we een goed advies geven over de vraagprijs van uw woning.

Verkoopklaar maken

Soms kan een likje verf of het verplaatsen of weghalen van meubels en persoonlijke spullen het verschil maken voor een potentiële koper om ‘ja’ te zeggen. Wij helpen u met kleine stylingtips uw huis nog aantrekkelijker en verkoopklaar te maken.

Goede presentatie van uw woning

Met goede foto's en een duidelijke omschrijving van uw woning presenteren we uw woning op verzoek op papier (presentatiemap), als digitaal. Wij maken ook een fraaie film van uw woning en zorgen voor 360 graden foto's. Ook een goede plattegrondtekening mag niet ontbreken in een professionele presentatie. 

Groot lokaal netwerk

Wij hebben een enorm waardevol lokaal netwerk van potentiële kopers. Wij kunnen daarom snel en gericht een potentiële koper voor uw woning vinden.

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat uw woning waard is? Belangrijk om te bepalen of u wilt verkopen en wat de vraagprijs moet zijn. Met onze gratis en vrijblijvende waardebepaling weet u snel de marktwaarde van uw woning.

Uw huis duurzamer verkopen

Scoort uw huis niet hoog als het gaat om duurzaamheid? Verkoop uw huis direct met een concreet verduurzamingsaanbod. Zo weet uw koper direct wat de mogelijkheden zijn voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. Voor hen zijn er namelijk interessante financiële mogelijkheden om deze aanpassingen direct te doen. U geeft hen een aantrekkelijk en realistisch voorstel voor een duurzame plus op uw huis, wat uw kansen op een succesvolle verkoop vergroot.