Visual 1

Horstveld 23 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Horstveld 23, 6093 DG  Heythuysen

Bouwjaar
1981

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 110 m²

Inhoud
circa 400 m³

Perceelsgrootte
125 m²

Koopprijs
€ 150.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is circa 9 meter diep en 6 meter breed en gelegen op het zuiden.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en een carport.
Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

INDELING

Begane grond
Hal met garderobe en meterkast. Leuke doorzon woonkamer met veel lichtinval en vaste inbouw kastruimte. De woonkamer is recent nog geschilderd. Hier hoeft u uw spulletjes maar in te zetten en wonen maar. De moderne open keuken (2009) is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van inductie kookplaat, wasemkap, vaatwasser, hete luchtoven en grote koelkast. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de knusse, privacyrijke tuin op het zuiden. De tuin is voorzien van een overdekt terras (2012) en een buitenberging. De carport aan de voorzijde is in 2009 nog voorzien van een nieuw dak. Alle raampartijen zijn voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen met dubbele
beglazing.

Eerste verdieping
Middels een tussen portaal waar zich ook het gastentoilet bevindt treft men de trap naar de eerste verdieping. Hier treft men drie slaapkamers en een keurig betegelde badkamer (2007) met opstelling was- en droogapparatuur, wastafelmeubel en inloopdouche.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich de opstelling
van de CV installatie. Het betreft een HR combiketel. merk Nefit. Bouwjaar 1996.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Voldoende groepen, aardlekschakelaar, dag – en nachtstroom. 

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel. Merk Nefit bouwjaar 1996.

Ventilatie
De woning is voorzien van mechanische ventilatie met diverse aansluitpunten in de woning. De meeste raampartijen kunnen daarnaast ook op kiepstand gezet worden.

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Rolluiken
Geheel voorzien van rolluiken.    

Wandafwerking
De wanden en plafonds bestaan voornamelijk uit  stucwerk, geschilderd.


GEMEENTE LEUDAL


Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor   

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl


   

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure