Visual 1

Kerkstraat 2 Nunhem (Bouwgrond)

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres    
Kerkstraat 2, 6083 AE Nunhem 

Vraagprijs bouwgrond
€ 149.000,= kosten koper 

Aanvaarding
Direct

Perceelsgrootte 
777 m²

Ligging achtertuin
Zuid - Oost
    
INSPIRATIE VILLA’S

Om u te inspireren verwijzen wij graag naar een groot aantal mogelijkheden die Livingstone u biedt. Het is geen verplichting om met Livingstone te bouwen. Wij attenderen u uitsluitend op de mogelijkheden van Livingstone.  Livingstone biedt kosteloos een ruim aanbod inspirerende ontwerpen aan,  die u indien gewenst verder naar uw hand kunt zetten. 

Livingstone kan een woning bouwen vanaf € 118.800,= (exclusief grond). Dit bedrag is gebaseerd op een casco woning. Dezelfde woning kan sleutelklaar worden afgeleverd voor een bedrag van € 172.100,= (exclusief grond). 

Bel naar Ingrid Ververs voor het gratis Livingstone inspiratieboekje met prijslijst of kijk op www.livingstone.org.

BOUWMOGELIJKHEDEN

Deze bouwkavel maakt deel uit van het ontwerp bestemmingsplan Kern Nunhem, d.d. 19 maart 2014. 

Bestemmingsomschrijving

Kijk voor de bouwmogelijkheden in de verkoopbrochure of neem contact op met Ingrid Ververs makelaars en juristen tel: 0475 - 44 00 15 of info@ingridververs.nl
 
Kern Nunhem. In het definitieve bestemmingsplan, dat op het moment van het schrijven van deze verkoopbrochure nog niet gereed is, kunnen afwijkingen opgenomen worden. 

KADASTRALE GEGEVENS

Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Nunhem, sectie B, nummer 854, grootte: 7 are en 77 centiare.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Verder is er mogelijkheid voor beroepsonderwijs op MBO 1 en 2 nivo. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende andere opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


NUNHEM

Nunhem ligt in het landelijke gebied tussen de stad Roermond en het Leudal. Het gastvrije dorpje Nunhem wordt omgeven door het prachtige Leudalgebied en door de rivier de Maas. In 2009 werd Nunhem zelfs uitgeroepen tot het “leukste dorp van Limburg”. Ook is de ligging ideaal voor forensen,  die dichtbij de natuur willen wonen: via de nabijgelegen N273 bent u zo in Roermond of Venlo.

Gegevens kantoor    

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen    
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

    
        
Voorzieningen en installaties
n.v.t.
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure