Visual 1

Eykerstokweg 17 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Eykerstokweg 17, 6093 AT  Heythuysen

Bouwjaar
Oorspronkelijk gebouwd in 1955, nadien meerdere malen gerenoveerd.

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie   
ca. 200 m²

Overige inpandige ruimte
ca. 35 m²                                                                                                                                                                                                                                  

Paardenstal
met 4 boxen

Loods
ter grootte van 50 x 10 meter

Inhoud
ca. 800 m³

Perceelsoppervlakte
9.767 m²

Vraagprijs
€ 495.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg


INDELING

Souterrain
Onder de entree is een kleine maar praktische provisiekelder gelegen.

Begane grond
Gezellige entree voorzien van garderobe en meterkast. De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een eiken vloer en knusse gashaard. De woonkamer heeft veel lichtinval wat zorgt voor een aangename sfeer en staat in een open verbinding met de tuinkamer.

De  fraaie tuinkamer biedt middels haar grote schuifpui direct toegang tot het overdekt terras en het verwarmd zwembad. De vloer van de tuinkamer is afgewerkt met Turks travertin en deze kamer beschikt ook over een fraaie gashaard. De keuken is van het bekende merk Siematic en is zeer luxe uitgevoerd in een hoogglans roomtint. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt o.a. over een kookeiland met keramische kookplaat, afzuigkap en elektriciteitskoker verzonken in het granieten aanrechtblad. Ook de oven, magnetron en vaatwasser ontbreken niet.

Voorts treft u op de begane grond een royale bijkeuken aan met alle aansluitingen voor wassen en drogen en een kleine 2e  keuken opstelling. Deze keuken is ook uitgevoerd in het merk Siematic. De bijkeuken is voorzien van de luxe travertinvloer. Hier bevindt zicht tevens het gastentoilet voorzien van zwevend  closet met fontein en urinoir. Ruime berging met separate doucheruimte.

Daarnaast beschikt de begane grond nog over een royale multifunctionele ruimte van maar liefst 6 x 7 meter. De ruimte zou als slaapkamer kunnen dienen maar ook als u een beroep aan huis heeft, als kantoor of als atelier. Mogelijkheden te over. Last but not least beschikt u over een grote garage welke inpandig bereikbaar is en zeker twee personenwagens kan bergen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een zeer riante en luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is in 2011 vernieuwd en is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel in badkamermeubel, een inloopdouche, zwevend closet en inbouw kastruimte.

Slaapkamer 1, gelegen aan de linker achterzijde heeft een afmeting van 4.00 x 3.40 meter. De 2e slaapkamer (midden achter) heeft een afmeting van 2.70 x 3.40 meter. Slaapkamer 3 (ouderslaapkamer) heeft een afmeting van  3.40 x 7 meter.

Overig
De woning is gelegen op een van de mooiste locaties van Heythuysen aan de rand van het natuurgebied Beijlshof en toch op een steenworp afstand van de dorpskern van Heythuysen.

De tuin is gelegen op het zuiden en maar liefst 55 meter diep en 48 meter breed. De fraai aangelegde tuin  is voorzien van  overdekt terras aangelegd met granieten tegels, een  (middels  zonne-energie) verwarmd zwembad en een gezellig prieel. In de wei is een paardenstal gelegen met 4 paardenboxen. Voorst is op het eigen terrein een grote loods gelegen (voormalig pluimveehok) die naar wens kan dienen als opslagruimte of met een gemeentelijke sloopsubsidie kan worden gesloopt. 

Voorzieningen en installaties

Bouwwijze

Het object is traditioneel gebouwd en opgetrokken in metselwerk spouwmuren.

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel. 

Verwarming
De centrale verwarming vindt plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit Ecomline, bouwjaar 2007. De CV installatie is gehuurd.

Warmwatervoorziening
Middels bovengenoemde HR CV installatie.

Vloerafwerking
De woonkamer is voorzien van een sfeervolle eiken vloer. De tuinkamer, keuken en bijkeuken zijn afgewerkt met een luxe Turkse travertinvloer.  

Wandafwerking
De wanden en plafonds zijn grotendeels strak gestukadoord. 

Kozijnen/beglazing
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van inbouw rolluiken. 

Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing. 

TEKENINGEN
Indelingstekeningen zijn op ons kantoor aanwezig en worden op uw verzoek aan u toegezonden.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn
en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente
Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes
zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende
gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en
Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en
Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons

kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
       


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure