Visual 1

Oude Meer 46 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Oude Meer 46, 6093 CS  Heythuysen

Bouwjaar
1981

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 110 m²

Inhoud
circa 400 m³

Perceelsoppervlakte
153 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen carport. Daarnaast is voldoende
parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

Tuin
De tuin is circa 11,5 meter diep en 5 meter
breed en gelegen op het westen.

Vraagprijs
€ 159.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg


INDELING

Begane grond
Middels de ruime eigen oprit en carport bereikt men de ontvangsthal van de woning welke ruim is opgezet en keurig is afgewerkt met lichte tegelvloer, garderobe en meterkast. Een fraaie binnendeur met glazen panelen biedt toegang tot de gezellige en lichte woonkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met donkere laminaatvloer.  De raamkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing. De keuken heeft een gezellig barretje en is modern van opzet en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de gezellige privacyrijke tuin met tuinhuisje en buitenberging bereikbaar. De tuin is in 2012 opnieuw ingericht en gelegen op het westen.

Eerste verdieping
Middels een tussenportaal, waar zich ook het gastentoilet bevindt, treft men de trapopgang naar de eerste verdieping. Het gastentoilet is luxe betegeld en voorzien van zwevend closet en fonteintje. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan en een zeer luxe badkamer. De ouder slaapkamer is o.a. voorzien van een tv aansluiting en is gelegen aan de linker achterzijde. De afmeting is 2.80 x 4.00 meter.  Slaapkamer twee is gelegen aan de rechter achterzijde en heeft een afmeting van 1.90 x 3.30 meter. De derde slaapkamer is gelegen aan de linker voorzijde en heeft een afmeting van 2.50 x 3.30 meter.   Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens beschikken alle kamers over rolluiken en is de vloer afgewerkt met een lichte laminaatvloer.

De super de luxe badkamer is in 2011 vernieuwd en voorzien van een ruim zwevend wastafelmeubel met laden, spiegel / make-up kast met bovenverlichting. Zwevend closet, designradiator, bergkast en douchecabine. De badkamer is afgewerkt met een schitterende vloer en wandtegel en inbouwspots in het plafond. 

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is keurig afgewerkt met vloerbedekking en diverse kastruimten in de knieschotten. Het Velux dakraam biedt veel lichtinval en zodoende is deze etage eveneens als grote vierde slaapkamer in gebruik te nemen.


Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin is in 2011 opnieuw aangelegd en voorzien van tuinhuisje en buitenberging. De zonnige tuin is gelegen op het westen en voorzien van eigen achterom.
Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van 7 groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie (combiketel), merk Nefit Topline, bouwjaar 2010.

Warmwater voorziening
Middels de hiervoor beschreven combiketel.

Isolatie
De woning is in zijn geheel geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met  dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van inbouw horren. 

Rolluiken
De gehele bovenverdieping is voorzien van rolluiken.

Tuin
De sfeervolle tuin is in 2011 opnieuw onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is circa 11,5 meter diep en 5 meter breed. De tuin is gelegen op het westen en is voorzien van
tuinhuisje en buitenberging en heeft een eigen achterom.    
        

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan
België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en
Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure