Visual 1

Eykerstokweg 26 te Heythuysen

Omschrijving
ALGEMEEN

Adres
Eykerstokweg 26, 6093 AV  Heythuysen

Bouwjaar
1973, nadien gemoderniseerd

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 115 m²

Inhoud woning
circa 370 m³

Inhoud garage

circa 57 m³

Perceelsoppervlakte
268 m².

Vraagprijs
€ 169.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Overdekte entree. Ontvangsthal met garderobe en meterkast. Luxe betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Gezellige L vormige woonkamer afgewerkt met een houten planken vloer. Vanuit de woonkamer is een speelse ronde doorgang naar de eetkamer en keuken. De halfopen keuken is uitgevoerd in een lichte beukentint en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals 5-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Over de gehele breedte van het pand is een groot overdekt terras aangelegd voorzien van lichtkoepel, inbouwspots, aansluiting voor TV etc. Hier is het vooral in de zomeravonden heerlijk toeven.  Mooi aangelegde tuin met diverse perkjes, fraaie lantaarn, vijver en tuinhuisje. Vanuit het overdekt terras is een kantoorruimte / hobbyruimte (2003) bereikbaar en de garage. De verwarmde hobbyruimte is voorzien van parketvloer en heeft een leuk uitzicht over de tuin.  Garage voorzien van krachtstroom. Carport (2003).

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en de badkamer aan. De ouderslaapkamer is voorzien van inbouw kastenwand. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Luxe badkamer voorzien van ligbad, toilet, douchecabine, wastafel in badmeubel en spiegel met inbouwspots en toiletkast. Bergkast met opstelling CV installatie.

Tuin -  garage

Heerlijk groot overdekt terras met doorgang naar de hobbyruimte en garage. De tuin is rijk aan privacy, fraai aangelegd met diverse perkjes, vijver en houten buitenberging. Garage met elektrisch bedienbare poort en carport.
Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van voldoende groepen aardlekschakelaar, dag- en nachtstroom en krachtstroom in de garage.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming  en warmwater voorziening vindt plaats via een gasgestookte CV
installatie, bouwjaar 2009.

Rolluiken
De gehele woning is voorzien van rolluiken.

Isolatie
Het dak is in 2007 vernieuwd en geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Garage
De garage is voorzien van elektrisch bedienbare sectionaalpoort en krachtstroom. 


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nlMail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure