Visual 1

Dorpstraat 104 Heythuysen

Omschrijving

 

ALGEMEEN

Het pand heeft een brede bestemming zoals detailhandel, horeca, kantoren,  dienst-verlening,bedrijven of consument verzorgende ambachtelijke bedrijven.  De bovenwoning heeft met een inhoud van 420  m genoeg ruimte om te wonen boven de zaak. Wanneer u liever wilt splitsen dan kan dat ook zeker omdat er nu al een aparte opgang voor de bovenwoning bestaat. Een geheel andere mogelijkheid is het project te herontwikkelen tot meerdere winkelruimten en appartementen. De ligging centraal in het dorp is daarvoor uitstekend.Heythuysen is aangewezen als kerngemeente en het aangeboden object ligt er midden in. Dit betekent dat met name de uitbreiding van het winkelbestand hier gerealiseerd wordt. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd de Hema, Aldi, Lidl, Super de Boer, Maxwell, Harense Smid, en diverse kleinere MKB bedrijven als een hotel, juwelier, opticien, bloemenzaak, modezaak, schoenenzaak, kapper, slijter, drogist, apotheker en makelaar etc.

INDELING

Begane grond
De entree van het winkelpand vindt plaats middels dubbele openslaande deuren aan de zijde van de Dorpstraat. Het winkelpand is keurig verzorgd, heeft veel lichtinval en heeft met een pui van 9.50 meter breedte en 9.00 meter diepte een uitstekende verhouding. Het omstreeks 1996 gerealiseerde tweede winkelgedeelte is bereikbaar middels een ruime doorgang. Hier bevinden zich tevens de meterkast, kitchenette en toiletruimte. Doorgang naar het portaal waar zicht tevens de voordeur van, en de  trapopgang naar,  de eerste en tweede verdieping bevindt. Grenzend aan de winkelruimte bevindt zich de oude smederij en werkplaats (totaal ca. 120 m). Grenzend aan de smederij bevindt zich het voormalige magazijn (thans in gebruik is als garage).   

Eerste verdieping
De verdieping is bereikbaar middels een houten bordestrap. Hier bevindt zich de  woonkamer (4.00 x 8.45 m) met buitendeur naar het royale dakterras (65 m) gelegen op het zuiden.  In de L van de woonkamer is een hoekkeuken geplaatst van circa 2.00 x 3.00 meter. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Voorts bevinden zich op deze etage een slaapkamer met inbouwkast en ruime badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel in wandmeubel en zwevend closet.

tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog een tweetal slaapkamers en  een toiletruimte met toilet en wastafel. Een gedeelte van deze etage is tevens in gebruik als bergzolder. Hier bevindt zich tevens de CV installatie. 

BESTEMMING

Het bestemmingsplan bestemt de locatie als centrumgebied en
schrijft de navolgende doeleindenomschrijvingen voor.
- Wonen
- Detailhandel
- Horeca
- Kantoren
- Dienstverlening
- Bedrijven
- Consumentverzorgende ambachtelijke bedrijven 

 

Voorzieningen en installaties
 

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, dubbele elektriciteitsmeter, aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte
combiketel, merk Nefit Ecomline. Een gedeelte van de winkelruimte wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming.

Overige installaties
Alarminstallatie.

Vloeren
De begane grondvloeren zijn van beton. De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 
Kozijnen
De bovenwoning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met  dubbele thermische beglazing.  De winkelruimte is voorzien van aluminium puien met enkele beglazing.

Winkelruimte
De winkelruimte is heeft een strakke wandafwerking. De vloer is afgewerkt met tegelvloer waarvan een gedeelte is voorzien van vloerverwarming. De plafonds zijn afgewerkt met systeemplafonds en inbouw verlichtingsarmaturen.  Voorst voorziet deze ruimte in een technische ruimte / meterkast, kitchenette en toiletruimte.   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure