Visual 1

Tienderweg 58 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN


Adres
Tienderweg  58,  6093 ER  Heythuysen

Bouwjaar
ca. 1955

Inhoud woonhuis incl. aanbouw
circa 680 m³

Gebruiksoppervlakte van de
woonfunctie   

circa 200 m²                                                                     
                 
Perceelsgrootte
349 m²

Tuin
Ruime onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden.  De tuin is ca. 20 meter diep en ca. 6 meter breed.

Vraagprijs
€ 189.000,= K.K.

Aanvaarding
In overleg

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein.


INDELING

Begane grond
Entree, meterkast met ruim voldoende groepen, nieuwe wit betegelde toiletruimte, garderobe en toegang tot de kelder. Een mooie binnendeur met glasverdeling biedt doorgang naar de woonkamer. De gehele woonkamer is voorzien van laminaatvloer en de wanden zijn strak gestukadoord. De vloer in de woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een fraaie natuursteen schouw met grote gashaard maakt deze ruimte tot een knus en sfeervol verblijf. De kunststof kozijnen zijn nieuw
geplaatst in 2009 en voorzien HR ++ beglazing. De woonkamer heeft een half open verbinding met de keuken. De keuken is uitgevoerd in licht beuken en voorzien van diverse inbouwapparatuur als een keramische kookplaat, afzuigkap, grote koelkast, combi oven- / magnetron  en vaatwasser. Vanuit de keuken biedt een grote raampartij fijn uitzicht over de tuin.


Vanuit de woonkamer  is een ruime doorgang gemaakt naar de achterliggende riante aanbouw. Op enkele aspecten dient deze aanbouw nog verder afgewerkt te worden. De indeling bestaat uit een tussenportaal met dubbele CV installatie, werk- of slaapkamer, badkamer, ruimte met aansluitpunten ten behoeve van het realiseren van een keukentje en een grote slaap- of woonkamer met berging. Vanuit deze aanbouw is ook de tuin bereikbaar.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u maar liefst 4 slaapkamers aan en een badkamer.  De slaapkamers zijn respectievelijk 10.8 m², 10.5 m², 10.2 m² en 8.8 m² groot. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kamers aan de voorzijde zijn voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Eenvoudige badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, glasvezel, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit, bouwjaar  2002 en een tweede CV installatie ten behoeve van de aanbouw, merk Nefit HR, bouwjaar 2014.

Verwarming overig
De woonkamer wordt verwarmd middels vloerverwarming en een moderne gashaard met
afstandsbediening. De overige ruimten zijn voorzien van radiatoren.

Isolatie
De aanbouw van de woning is volledig geïsoleerd.

Kozijnen
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
  
Bijzonderheden
Op enkele aspecten dient de woning verder afgewerkt te worden.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin is ca. 20 meter diep en ca. 6 meter breed. De woning beschikt tevens over een grote voortuin en riante oprit.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk
het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons
kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure