Visual 1

Gouverneur Houbenstraat 1 Heel

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Gouverneur Houbenstraat 1, 6097 BN  Heel

Bouwjaar
Volledig gerenoveerd 2001

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 170 m²

Inhoud
circa 630  m³

Perceelsoppervlakte
725 m²

Vraagprijs
€ 335.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Souterrain
Er is een ruime (22 m²) provisiekelder aanwezig. Hier treft u tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger aan.  Tevens heeft u vanuit de kelder toegang tot de kruipruimte.

Begane grond
Een fraaie glazen toegangsdeur biedt toegang tot de ruime ontvangsthal. De ontvangsthal is voorzien van een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming. De fraaie hoge raampartijen geven veel lichtinval en de moderne strakke afwerking zorgt voor een aangename binnenkomst. In de hal treft u voorts aan: de garderobe, meterkast en gastentoilet voorzien van luxe toilet en fontein. Vanuit de hal bieden een tweetal glazen deuren toegang tot de woonkamer. De schitterende woonkamer ( 83 m²) is door de riante aanbouw een heel fraai en speels geheel geworden met verrassende roomdividers, werk- en loungehoeken. De vloer in de woonkamer is voorzien van een eiken vloer. Alle wanden zijn strak gestukadoord en geschilderd. Vanuit de eetkamer komt u  door de  dubbele openslaande deuren op het  “patio” terras. De glazen achterpui biedt middels
dubbele openslaande deuren toegang tot het tweede terras en de tuin. De keuken is van het beroemde Italiaanse merk Toncelli. Tijdloos design en voorzien van alle gemakken zoals een ruime inbouwkast, keramische kookplaat en afzuigkap, vaatwasser, en combi oven- magnetron. De wanden zijn strak gestukadoord en het plafond is voorzien van inbouwspots. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd van respectievelijk 9-, 12- en 19 m² groot. Alle kamers zijn voorzien van laminaatvloer en één slaapkamer is over de volle breedte voorzien van een balkon. Luxe badkamer voorzien van inloopdouche met hand- en regendouche, 2 design wastafels met spiegel en badkamermeubel, zwevend closet. De Belgisch hardstenen vloer is voorzien van vloerverwarming.

Tuin
De heerlijke privacyrijke en geheel omheinde tuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin is ca.  18 meter diep en 19 meter breed en onderhoudsvriendelijk aangelegd voorzien van vijverpartij, vlonder en terras. Daarnaast is nog een fijn 2e terras op het westen gerealiseerd direct grenzend aan de eetkamer. De garage is uitgevoerd in spouwmuur en het dak is ca. 5 jaar geleden vernieuwd. 

TEKENINGEN
Een tekening van de woning is op ons kantoor beschikbaar en wordt op uw verzoek
beschikbaar gesteld.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Er zijn ruim voldoende groepen aanwezig, aardlekschakelaars, dag- en nachtstroom.    

CV installatie
De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit, bouwjaar 2001

Isolatie
De woning is van binnenuit na geïsoleerd met dakisolatie. De in 2001 gerealiseerde aanbouw is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.

Kozijnen/beglazing
Het gehele pand is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele HR ++ beglazing.

Wandafwerking
Alle wanden en plafonds zijn strak gestukadoord en geschilderd.

Vloerafwerking
De woonkamer is voorzien van een eiken vloer. De ontvangsthal en keuken zijn afgewerkt met een fraaie natuursteenvloer (Belgisch Hardsteen).  

Parkeergelegenheid
2 parkeerplaatsen, ruime oprit en garage.

GEMEENTE MAASGOUW

Gemeente Maasgouw is op 1 januari 2007 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige gemeenten Heel, Maasbracht en Thorn. De naam Maasgouw is een samenvoeging van Maas en gouw. De Maas is de rivier die de drie gemeenten met elkaar verbindt. Gouw betekent landstreek. De gemeente Maasgouw heeft 23.779 inwoners verdeeld over 10 kernen. Tot de kernen behoren Beegden, Heel en Panheel, Linne, Maasbracht en Brachterbeek, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem. Gemeente Maasgouw is een groene en waterrijke gemeente. In deze natuurlijke
omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking.

HEEL
In de kern van Heel zijn tal van voorzieningen aanwezig. Naast een ruim winkel- supermarkt- en horeca aanbod vindt u in Heel een huisartsenpraktijk, fitnesscentra, tandarts, basisschool en voorzieningen voor kinderopvang. Op ca. 6 km. is er een school voor o.a. Havo en VWO. De verbindingen met de A2 Maastricht – Eindhoven en de A73 richting Venlo zijn uitstekend evenals de verbindingen met het Belgische Maaseik.  Heel kent een rijk cultureel en sociaal leven. De
uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van
de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons
kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
       


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure