Visual 1

Horstveld 27 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Horstveld 27, 6093 DG  Heythuysen

Bouwjaar
1981

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 125 m²

Inhoud
circa 440 m³

Perceelsgrootte
122 m²

Vraagprijs

€ 157.500,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is mooi aangelegd en gelegen op het zuiden.
De tuin is via een eigen achterom bereikbaar.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en een carport.
Daarnaast is ruim voldoende parkeergelegenheid aan
de openbare weg aanwezig.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Voldoende groepen, aardlekschakelaar, dag – en nachtstroom. 

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, merk Bosch, bouwjaar 2005.

Ventilatie

De woning is voorzien van mechanische ventilatie met diverse aansluitpunten in de woning. De meeste raampartijen kunnen ook op kiepstand gezet worden.

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ beglazing ( 2005).

Rolluiken
De eerste verdieping is geheel voorzien van rolluiken.    

Wandafwerking
De wanden en plafonds bestaan uit stucwerk, geschilderd, i.c.m. met behang.

INDELING

Begane grond

Hal met garderobe en meterkast. Leuke doorzon woonkamer met veel lichtinval en vaste inbouw kastruimte. Hier hoeft u uw spulletjes maar in te zetten en wonen maar. De moderne half open keuken (2005) is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de luxe tuinkamer die door middel van  dubbele openslaande deuren toegang biedt tot de privacyrijke tuin op het zuiden. Alle raampartijen in de woning zijn voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ beglazing en de kamers op de eerste verdieping zijn allen voorzien van rolluiken.

Eerste verdieping
Middels een tussen portaal waar zich ook het gastentoilet bevindt treft men de trap naar de eerste verdieping. Hier treft men drie slaapkamers en een keurig betegelde badkamer (2005) voorzien van ligbad en wastafel met badmeubel.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich de opstelling van de CV installatie. Het betreft een HR combiketel. merk Bosch, bouwjaar 2005.

Tuin
Privacyrijke gezellige tuin op het zuiden. De tuin heeft een eigen achterom en is voorzien van praktische buitenberging.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS


De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure