Visual 1

Maasbrachterweg 57 Linne

Omschrijving
 
ALGEMEEN


Adres
Maasbrachterweg 57, 6067 CP Linne

Bouwjaar
omstreeks 1959

Inhoud
circa 425 m³

Gebruiksoppervlakte van de
woonfunctie

circa 130 m²

Perceelsgrootte
345 m²

Tuin
Besloten, onderhoudsvriendelijke patiotuin gelegen op het westen.

Vraagprijs
€ 199.000,= K.K.

Aanvaarding
In overleg

Parkeergelegenheid
Vrijstaande garage

INDELING

Souterrain
Er is een praktische provisiekelder aanwezig gelegen onder de centrale entree.

Begane grond
Gezellige ruime entree entree voorzien van authentieke keramische tegelvloer, garderobe en toegang tot de kelder. Woonkamer in L vorm. De woonkamer heeft veel lichtinval wat voor een aangenaam leefklimaat zorgt. Er bevindt zich een gezellige open haard en de vloer is afgewerkt met een eiken vloer. Een aantal raampartijen in de zijgevel is voorzien van glas in lood ramen met voorzetramen. Ruime leefkeuken  voorzien van antraciet keramische tegelvloer en moderne witte keukenopstelling.

De moderne keuken (2004) is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Doorgang naar een praktische bijkeuken met witgoed aansuitingen en opstelling CV installatie. Modern betegelde toiletruimte (2004) voorzien van zwevend closet en fontein. Vanuit de bijkeuken heeft met toegang tot de geheel omsloten patiotuin welke gelegen is op het westen en toegang tot de vrijstaande stenen garage.

Eerste Verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde zijn in 2010 voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, inbouw horren en rolluiken. Tevens is in 2010 het raam op de badkamer vervangen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van dubbele openslaande deuren (Frans Balkon). Vanuit de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de praktische bergzolder. De zolder is keurig afgewerkt. De badkamer is eenvoudig afgewerkt en voorzien van een ligbad en wastafel. De ruimte biedt volop mogelijkheden voor een nieuwe indeling.


Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder welke bereikbaar is middels
een vlizotrap.

Tuin
De woning is gelegen op 345 m² eigen grond en heeft tuin aan zowel de voorzijde, zijkant als achterzijde. De gezellige patio achtertuin is praktisch in het onderhoud. De tuin is grotendeel opnieuw betegeld met grote natuursteen tuintegels en is gesitueerd op het westen. Daarnaast bevindt zich op het perceel een vrijstaande stenen garage.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Vernieuwde elektrische installatie met voldoende groepen, dag- en nachtstroom.    

CV installatie
De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit, bouwjaar 2001. Alle ruimten worden verwarmd middels radiatoren.

Kozijnen/beglazing
Het pand is voorzien van een combinatie van kunststof- en houten kozijnen en is
grotendeels voorzien van dubbele beglazing. 

Rolluiken
De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

Open haard
Er is een open haard aanwezig.

Wandafwerking
De wanden zijn afgewerkt in een combinatie van behang en stucwerk. 

Vloerafwerking
De vloeren zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping van beton. De afwerking van de vloer in de woonkamer betreft een eiken parketvloer. In de keuken zijn grote keramische antraciet vloertegels toegepast. De hal en bijkeuken zijn eveneens betegeld. Op de verdieping  zijn alle kamers voorzien van vloerbedekking.

Daken
Het zadeldak is opgetrokken uit houten gordingen en houten spanten met houten dakbeschot. Het zadeldak is gedekt met keramische dakpannen. 

Aanbouw
De aanbouw  dateert van 1973.

LINNE

Linne is gelegen op slechts enkele kilometers van Roermond en maakt onderdeel uit van de gemeente Maasgouw. Linne heeft  ca. 3.770 inwoners en kent kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. Zo beschikt Linne over een supermarkt, restaurant, bank, postagentschap, bibliotheek, huisarts, tandarts, een diversiteit aan sportvoorzieningen en een brede maatschappelijke voorziening . De directe omgeving is zeer geschikt om heerlijke wandelingen te maken langs de oevers van de Maas en door het
nabijgelegen natuurgebied “De Linnerweerd”.  De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De autosnelwegen A2 en A73 zijn op slechts enkele autominuten verwijderd; steden zoals Venlo, Sittard, Maastricht, Eindhoven en Heerlen zijn snel te bereiken. Kortom een ideale vestigingsplaats
om te wonen, werken en recreëren.


GEMEENTE MAASGOUW

Gemeente Maasgouw is op 1 januari 2007 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige gemeenten Heel, Maasbracht en Thorn. De naam Maasgouw is een samenvoeging van Maas en gouw. De Maas is de rivier die de drie gemeenten met elkaar verbindt. Gouw betekent landstreek. De gemeente Maasgouw heeft 23.779 inwoners verdeeld over 10 kernen. Tot de kernen behoren Beegden, Heel en Panheel, Linne, Maasbracht en Brachterbeek, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem. Gemeente Maasgouw is een groene en waterrijke gemeente. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met
ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
       
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure