Visual 1

Graaf van Hornelaan 16 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Graaf van Hornelaan 16, 6093 BN  Heythuysen

Bouwjaar
1960

Inhoud
circa 460 m³

Perceelsgrootte
330 m²

Vraagprijs
€ 189.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Tuin
De tuin is mooi aangelegd en gelegen op het zuiden. De tuin is via een eigen achterom bereikbaar.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en garage. Daarnaast is ruim voldoende
parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.


INDELING

Souterrain
Onder de entreehal is een praktische provisiekelder gelegen.

Begane grond
Hal met garderobe en meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Leuke doorzon woonkamer met veel lichtinval en open haard. Hier hoeft u uw spulletjes maar in te zetten en wonen maar! Aansluitend aan de woonkamer is een fraaie serre gebouwd welke middels een grote aluminium schuifpui toegang bied tot de fraai aangelegde tuin. De serre is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de serre is tevens de keuken bereikbaar. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en modern ingericht met complete apparatuur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie ruime slaapkamers aan van respectievelijk 8,3; 9,9 en 10,5 m² groot. De badkamer is luxe uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van ligbad wastafelcombinatie en toilet. Daarnaast is nog een separate doucheruimte aanwezig.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is vanuit de overloop een ruime zolder bereikbaar.

Tuin
Privacyrijke gezellige tuin op het zuiden. De tuin  is circa 11 meter breed en 13 meter diep en  heeft een eigen achterom.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Voldoende groepen, aardlekschakelaar, dag – en nachtstroom. 

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, merk Nefit, bouwjaar 2000.

Ventilatie
De woning is voorzien van mechanische ventilatie met diverse aansluitpunten in
de woning.

Kozijnen/beglazing
Vrijwel de gehele woning is voorzien van kunststof  kozijnen met HR ++
beglazing ( 2005).

Wandafwerking
De wanden en plafonds bestaan uit stucwerk, geschilderd, i.c.m. met behang.
GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct
aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en
indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure