Visual 1

Graaf van Hornelaan 62 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Graaf van Hornelaan 62, 6093 BP  Heythuysen

Bouwjaar
Oorspronkelijk gebouwd 1972,  nadien gemoderniseerd

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie   

circa 145 m²

Inhoud
circa 480 m³, exclusief bijgebouwen

Perceelgrootte
600 m²

Vraagprijs
€ 299.500,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De fraai aangelegde tuin is ca. 17 meter breed
en ca. 20 meter diep en gelegen op het zuiden

Parkeergelegenheid
In de eigen vrijstaande garage of op de oprit.

INDELING

Begane grond
Royale entree voorzien van fraaie keramische tegelvloer (2002), geheel betegelde luxe toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, bergkast, meterkast en garderobe. Fantastische woonkamer met zeer veel lichtinval en sfeervolle gashaard. Vanuit de woonkamer biedt een schuifpui toegang tot het beschut op het zuiden gelegen terras. De woonkamer is in 2002 voorzien van een fraaie erker, nieuwe geïsoleerde  vloer met vloerverwarming en de gehele woning is indertijd voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Via zowel de ontvangsthal als de woonkamer is de ruime keuken bereikbaar. De vloer is afgewerkt met een wil gemêleerde keramische vloertegel. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van oven (2014), keramische kookplaat met afzuigkap en grote koel- vriescombinatie. Doorgang naar een praktische bijkeuken. De bijkeuken is geheel licht betegeld en voorzien van bergkast. In de bergkast bevindt zich ook het luik naar de kruipruimte.  Tevens zijn in de bijkeuken aansluitingen voor witgoed aanwezig. Het platte dak van de bijkeuken is in 2002 vernieuwd.

De tuin is prachtig samengesteld en aangelegd met vaste planten die qua bloeitijd, bloeihoogte en kleurstelling perfect op elkaar zijn afgestemd. De tuin is ruim 20 meter diep en 17 meter breed en gelegen op het zuiden. Grenzend aan de woonkamer is een fraai natuurstenen terras aangelegd. Verder is in de tuin een vijver en een tuinhuis aanwezig. Vrijstaande stenen garage met zolder.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. Slaapkamer 1, gelegen aan de linker achterzijde heeft een afmeting van 4.43 m x 3.90 m en is voorzien van twee vaste kasten. Slaapkamer 2 , gelegen aan de voorzijde heeft een afmeting van 3.90 m x 3.40 m en heeft toegang tot een balkon Slaapkamer 3 heeft een afmeting van 3.44 m x 2.90 m. Deze laatste slaapkamer biedt toegang tot een dakterras. Alle kamers zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar.. Deze verdieping is thans in gebruik als zolder maar kan met wat esthetische aanpassingen zeer goed worden ingericht als vierde slaapkamer.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
6  groepen, 3 fase groep, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening
vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Nefit,  type HR
bouwjaar 2015.

Ventilatie
De woning is voorzien van mechanische ventilatie op de badkamer.

Isolatie
De woning is grotendeels voorzien van vloerisolatie. Daarnaast zijn      alle kozijnen uitgevoerd met HR ++ beglazing.

Kozijnen
Alle kozijnen zijn in 2002 vervangen en voorzien van dubbele beglazing.

Vloerafwerking
De woonkamer en hal zijn voorzien van een fraaie keramische
tegelvloer  (2002).

Vloerverwarming
De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

Wandafwerking
De wanden en plafonds bestaan  uit glad -  en structuur stucwerk.

Garage
Ruime vrijstaande garage.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels.

De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.
    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

       


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure