Visual 1

Aldenhoven 26 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Aldenhoven 26, 6093 HB  Heythuysen

Bouwjaar
1976

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 150 m²

Inhoud woning
circa 500 m³

Perceeloppervlakte
277 m², daarnaast is nog een flink stuk
grond tegen een kleine vergoeding per jaar  in bruikleen van de  gemeente.

Vraagprijs
€ 199.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg


INDELING

Begane grond
Ontvangsthal met garderobe, meterkast en toiletruimte voorzien van closet en fontein. De gezellige woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. De woningen op Aldenhoven hebben een speelse architectuur en indeling. Zo beschikt de woonkamer over een vide tot in de nok van het pand en typische jaren 70 spiltrap. Er is een  half open keuken aanwezig met keukenopstelling voorzien van combi oven/magnetron,  gasfornuis en  afzuigkap. Praktische berging met aansluitpunten voor witgoed. Aangrenzend aan de keuken is in 1999 een fantastische serre gerealiseerd waarvan in 2014 de vloer gerenoveerd is en de serre voorzien is van vloerverwarming. Van hieruit heeft u grandioos uitzicht over de fraai aangelegde grote tuin en terras.  Op de begane grond zijn tevens twee slaapkamers gelegen. Aansluitend aan een van de slaapkamers is een kleine badkamer aanwezig. Ruime berging. Door deze voorzieningen op de begane grond is de woning ook levensloopbestendig en geschikt voor minder validen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers en een tweede badkamer aan. Slaapkamer één is gelegen aan de rechter achterzijde en heeft een afmeting van 2.91 x 4.14 meter.
Slaapkamer twee is gelegen aan de linker achterzijde en heeft een afmeting van 2.20 x 4.14 meter. De badkamer is ecru betegeld en voorzien van toilet, ligbad en wastafel. Bergruimte met opstelling CV installatie.

Tuin
In de fantastische op het zuidoosten gelegen tuin met terras, tuinhuisje en eigen achterom is het goed toeven. Volop privacy en groen. Laten de foto’s u inspireren om een bezoek te brengen aan deze mooie vrijstaand geschakelde woning met riante tuin. 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van 6 groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie

De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een gasgestookte CV installatie, merk Radson Multicom, bouwjaar 2000.

Isolatie
Het dak is geïsoleerd met Opstalan P.U. dakelementen.

Kozijnen/beglazing
De woning is voorzien van houten- en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.
 De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met
volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure