Visual 1

Oude Meer 52 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Oude Meer 52,  6093 CS  Heythuysen

Bouwjaar
1981

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 120   m²

Inhoud
circa 430 m³

Perceeloppervlakte
197 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen carport. Daarnaast is voldoende
parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

Tuin
De tuin is circa 13 meter diep en 7 meter
breed en gelegen op het westen.

Vraagprijs
€ 179.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg


INDELING

Begane grond
Middels de ruime eigen oprit en carport bereikt men de ontvangsthal van de woning welke ruim is opgezet en keurig is afgewerkt met lichte tegelvloer, garderobe en meterkast. De gehele begane grond (hal, woonkamer, tussenportaal, toiletruimte, keuken, bijkeuken en kantoor) is voorzien van vloerverwarming. Lichte woonkamer met open keuken. De keuken is uitgevoerd in essentint en voorzien van Bosch vaatwasser , 4 pits gasfornuis, combi- oven/magnetron en koelkast. Bijkeuken met aansluitpunten voor wasmachine en droger. Kantoor of slaapkamer afmeting (4.66 x 2.57).

Tuin
Vanuit de bijkeuken is de gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras, vijver en buitenberging bereikbaar. De achtertuin is circa 13 meter diep en 7 meter breed. De tuin is gelegen op het westen en heeft een eigen achterom.    

Eerste verdieping
Middels een tussenportaal, waar zich ook het gastentoilet bevindt, treft men de trapopgang naar de eerste verdieping. Het gastentoilet is luxe betegeld en voorzien van zwevend closet en fonteintje. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een luxe badkamer aan. De ouderslaapkamer (slaapkamer 1) is ca. 12 m² en voorzien van een tv aansluiting.   Slaapkamer 2 is ca. 8 m² groot en slaapkamer 3 is ca. 6,5 m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++) en voorzien van inbouw horren. De vloeren zijn afgewerkt met een lichte laminaatvloer. De badkamer is voorzien van bubbelbad, hangend toilet, design radiator en wastafel.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Het plaatsen van een vaste trap behoort tot de mogelijkheden waardoor deze ruimte als 5e slaapkamer in gebruik genomen zou  kunnen worden.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van voldoende groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie (combiketel), merk Nefit Excellent, bouwjaar 2005.

Warmwater voorziening
Middels de hiervoor beschreven combiketel.

Isolatie
De woning is geheel geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met  dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van inbouw horren. 

Verbouwingen / renovaties
In de loop der jaren zijn diverse renovaties doorgevoerd. Zo zijn alle kozijnen voorzien van HR ++ beglazing. De begane grond is voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming, er is in 2003 een ruime aanbouw gerealiseerd en in 2015 is de carport voorzien van nieuwe bitumineuze dakbedekking. Tevens is in 2015 de dakkapel gerenoveerd. 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en
indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure