Visual 1

Speltstraat 13 te Haler

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Speltstraat 13

Bouwjaar
2001

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 250 m²

Inhoud excl. dubbele garage
circa 800  m³

Perceeloppervlakte
745 m²

Vraagprijs
€ 429.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Ruime ontvangsthal met garderobe, meterkast en luxe toiletruimte. Vanuit de centrale hal zijn een drietal vertrekken bereikbaar: namelijk de woonkamer, een slaapkamer en een badkamer.

Schitterende woonkamer met veel lichtinval. De nieuwe antracietkleurige keramische tegelvloer met vloerverwarming is doorgelegd vanuit de hal. De wanden en het plafond zijn strak gestukadoord. Sfeervolle meranti binnendeuren. Een schuifpui (2014) biedt vanuit de woonkamer toegang tot het riante terras.

De gezellige en praktische eet/leefkeuken is uitgevoerd in landhuisstijl en is in 2011 fors uitgebreid met riante aanbouw. De inrichting is in 2011 verder uitgebreid met een eiland en servieskast. Tevens zijn in 2011 een nieuwe Siemens oven en inductieplaat geplaatst alsook een nieuwe Bosch vaatwasser en een nieuwe spoelbak (2015).

Aangrenzend aan de keuken is een praktische bijkeuken aanwezig. Deze is voorzien van een vaste kastenwand en witgoedaansluitingen. De ruimte is geheel betegeld en biedt tevens toegang tot de tuin. In de aangrenzende berging is de hoogrendement CV installatie (Nefit 30 Aquapower CW6) opgesteld. Doorgang naar de grote dubbele garage. De garage is geheel betegeld en voorzien van een dubbele elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Middels een vlizotrap is een ruime bergzolder boven de garage bereikbaar.

De op de begane grond gelegen ruime slaapkamer (3.85 x 4.06) kan tevens dienst doen als praktijk of kantoorruimte aan huis. De kamer is voorzien van laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn strak gestukadoord. Naast de slaapkamer is een luxe badkamer gelegen voorzien van een mooie antraciet keramische tegelvloer (2015), fraaie wandtegels, doucheruimte en wastafelmeubel.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers. Oorspronkelijk bevonden zich op deze etage vier grote slaapkamers. Deze zijn op eenvoudige wijze weer terug te brengen.  Slaapkamer 1 is gelegen aan de linker voorzijde (groot ca. 16 m²), slaapkamer 2 is  gelegen aan de rechter voorzijde (groot ca. 17 m²),  slaapkamer 3  is gelegen aan de rechter achterzijde (groot ca. 17 m²) met inloop kleedkamer (groot ca. 23 m²).  Alle kamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van laminaatvloer. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een degelijke eikenhouten trap vanuit de overloop uitstekend  bereikbaar. Hier treft met een royale overloop, een grote kamer die thans dienst doet als bergruimte en ruime vijfde slaapkamer aan.  Zowel op de overloop als in de bergruimte en slaapkamer zijn Velux dakvensters met rolluiken aanwezig. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat en in de knieschotten zijn ruime bergkasten gerealiseerd.

tuin
De privacy biedende  tuin is geheel ommuurd schitterend aangelegd in een Engelse cottage stijl met veel bloemen. De tuin is circa 22 meter breed en 15 meter diep en gesitueerd op het oosten. In de tuin bevindt zich nog een vrijstaande stenen berging met tegelvloer en bergzolder.

Voorzieningen en installaties

Energielabel

A

Nutsvoorzieningen
Ruim voldoende elektra groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom, glasvezel, CAI. 

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte Nefit 30 Aquapower HR CV installatie, bouwjaar 2010.

Isolatie
Volledig geïsoleerd met vloer-,  spouwmuur-  en dakisolatie.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (HR++) en inbouw horren.

Rolluiken
De gehele woning is voorzien van inbouw rolluiken. De rolluiken op de begane grond zijn elektrisch bedienbaar.

Vloerverwarming
Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig in de woonkamer, keuken, bijkeuken, hal, toilet en badkamer.

Alarmsysteem
Verisure alarminstallatie met camera bewaking.

Rookmelders
De rookmelders zijn tevens verbonden met de meldkamer.

Zonnepanelen (2013)
De woning is voorzien van 11 zonnepanelen van Europese makelij . Deze wekken gezamenlijk ca. 2.600 kWh per jaar aan elektriciteit op. Sunny Boy Transformer.

Opslag watertank
Er is een (thans niet aangesloten) opslagtank voor 5000 liter regenwater aanwezig.


HALER
Haler is een klein kerkdorp in Limburg, gelegen in een landelijk gebied in de gemeente Leudal. Haler ligt zuidoost van Weert, noordwest van Thorn en grenst in het zuiden aan België. De omgeving van Haler bestaat uit een aantrekkelijk, rijk geschakeerd cultuurlandschap. Haler is uiterst geschikt voor wie rust zoekt, met een afwisselende natuur en fraaie monumenten. Voor een uitgebreid voorzieningenniveau is men aangewezen op o.a. Stramproy dat zich bevindt op ca. 4,5 km van Haler of Weert dat zich bevindt op ca. 10 km van Haler. Stramproy kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. Stramproy ligt ongeveer vijf kilometer ten zuiden van de stadsrand van Weert, vlak aan de Belgische grens. De doorgaande weg door het dorp, die in het zuiden richting het Belgische Maaseik leidt, loopt in noordelijke richting tot aan het centrum van Weert. Voor degene die dit deel van Limburg nog niet kennen is het een ware ontdekking. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

WEERT
Weert heeft ruim 48.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 10.546 hectare. Naast de stad zelf omvat de gemeente Weert vijf dorpen: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek. Weert is een complete stad, met een hoog voorzieningenniveau met o.a. een intercity treinstation, het St Jans Gasthuis en een uitgebreid gezellig winkelaanbod. Het is een stad die uitdaagt tot meedoen. Anderzijds sta je zo in de vele natuurgebieden van Kempenbroek of het IJzeren Man recreatiegebied. Weert is op allerlei manieren gemakkelijk te bereiken, er zijn veel grote en kleine bedrijven gevestigd en de kwaliteit van het onderwijs is er goed.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.
Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In de directe omgeving van Haler zijn 2 basisscholen gevestigd in Stramproy en 1 basisschool is gevestigd in Hunsel. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn er in de gemeente Leudal 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Voor beroepsonderwijs zijn er ook in het nabij gelegen Weert of Maaseik tal van kwalitatief goede opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Weert heeft een onderwijsaanbod dat uitblinkt in kwaliteit en kwantiteit. In Weert zijn 4 scholen voor voortgezet onderwijs en 2 scholen voor beroeps onderwijs MBO en HBO.
 


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
       

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure