Visual 1

Op den Toum 18 Haelen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Op den Toum 18, 6081 PN  Haelen

Bouwjaar
1982

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 140 m²

Inhoud
circa 420 m³

Perceelsoppervlakte
205 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen parkeer-
plaats. Daarnaast is voldoende parkeer-
gelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

Berging   
Er is een separate fietsenberging aanwezig
voorzien van elektrische aansluitpunten (handig voor uw e-bike).              

Vraagprijs
€ 169.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Ontvangsthal, garderobe, meterkast, toiletruimte en bergkast. Ruime doorzon woonkamer met aangrenzende tuinkamer. De gehele woonkamer is afgewerkt met een robuust houten vloer. De keuken is netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat met afzuigkap, koel- vriescombinatie en magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de sfeervol aangelegde tuin. Praktische bijkeuken met aansluitingen voor witgoed.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan.  Slaapkamer 1 is gelegen aan de  achterzijde en heeft een afmeting van 2.70 x 4.60. Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van 2.84 x 2.10. Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde heeft een afmeting van 3.43 x 3.70. De gehele verdieping beschikt over een drempelloze laminaatvloer. De kamers zijn allen keurig afgewerkt. Nette badkamer voorzien van douchecabine, toilet, vaste wastafel met spiegel en badkamermeubel.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is thans in gebruik als bergzolder maar deze ruimte leent zich perfect voor het realiseren van een grote 4e slaapkamer. De ruimte beschikt over een dakraam en tevens bevindt zich de unit voor de mechanische ventilatie en de opstelling voor de CV installatie zich op deze etage.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin is  sfeervol aangelegd met loungegedeelte en buitenberging. De zonnige tuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van eigen achterom.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van 7 groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie (combiketel), merk Vaillant, bouwjaar 2005.

Warmwater voorziening

Middels de hierboven beschreven combiketel.

Isolatie
De woning is voorzien van dak-, vloer-  en spouwmuurisolatie.

Kozijnen/beglazing
De woning is in zijn geheel voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. 

Tuin
De sfeervolle tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het zuidwesten en beschikt over een heerlijk overdekt loungeterras. De tuin is circa 12 meter diep en 10 meter breed, beschikt over een (fietsen)berging en heeft een eigen achterom.


HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen. 

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. In deze "Tuin van Limburg" liggen enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs.


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure