Visual 1

Park 29 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Park 29, 6093 EM  Heythuysen

Bouwjaar
1977

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 250 m²

Overige 
inpandige ruimte

circa 28 m²

Inhoud
circa 775 m³

Perceelgrootte
719 m²

Vraagprijs
325.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is privacyrijk en mooi aangelegd en gelegen op het zuiden.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een ruime  oprit en een inpandige garage. Daarnaast is voldoende
parkeergelegenheid beschikbaar aan de openbare weg.

INDELING

Souterrain
Ongeveer de helft van de woning is onderkelderd. De ruimten zijn bereikbaar via een stabiele trap vanuit de entreehal. De kelder is opgedeeld is 4 separate ruimten met een totaal oppervlak van maar liefst 74 m². De kelder is verwarmd en heeft voldoende sta hoogte (2.20).

Begane grond
Royale ontvangsthal met vide, garderobe, nieuwe toiletruimte voorzien van zwevend closet en fontein, meterkast. Gezellige woonkamer met zitkuil, open keuken, veel lichtinval en voor de sfeer een elektrische haard. De keuken is uitgevoerd in essentint en voorzien van keramische kookplaat met oven, afzuigkap en koelkast. De vloer in de ontvangsthal, de keuken en de woonkamer bestaat uit een vintage 20 x 20 geglazuurde terracottategel. In de woning is de typische jaren 70 MBI steen grotendeels in het zicht gebleven.

Vanuit de keuken is een doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken is praktisch ingedeeld en voorzien van bergkasten en aansluitpunten voor witgoed.  Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en de garage. De garage is geheel betegeld, verwarmd en voorzien van een praktische zolderberging. De garage is ook via de entreehal bereikbaar.

Eerste verdieping
Middels een imposante trappartij vanuit de hal met vide bereikt u de eerste verdieping. Hier zijn 4 slaapkamers gerealiseerd, een bergruimte en een ruime badkamer. De badkamer is  voorzien van ligbad, bidet, wastafelmeubel en douchecabine. Om de hoek is een separaat nieuw toilet aanwezig. De slaapkamers aan de achterzijde zijn allen voorzien van een ruime dakkapel. Het dak en de dakkapellen zijn geïsoleerd. In 2016 zijn ook rondom de goten vernieuwd.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag en nachtstroom. 

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, merk Nefit Topline, bouwjaar 2011.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwisolatie en alle kozijnen zijn voorzien van HR ++ beglazing.

Kozijnen
De woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 44 00 15
    Mob: 06 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure