Visual 1

Molenaarslaan 18 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Molenaarslaan 18, 6093 GV  Heythuysen

Bouwjaar
1975

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 125 m²

Inhoud
circa 365 m³

Perceelsgrootte
159 m²

Vraagprijs
€ 174.500,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is zeer fraai aangelegd en gelegen op het zuiden.
De tuin is via een eigen achterom bereikbaar.

Buitenberging
Er is een buitenberging aanwezig. In 2014 is een
overkapping geplaatst tussen de bestaande berging en de
poort.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over parkeergelegenheid aan
de openbare weg. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een
garage te huren op het achtergelegen terrein. De huurprijs
bedraagt ca. € 60,= per maand.

INDELING

Begane grond
Hal met garderobe en meterkast. Leuke doorzon woonkamer met veel lichtinval en vaste inbouw kastruimte. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een 2cm dikke eiken vloer.  Hier hoeft u uw spulletjes maar in te zetten en wonen maar. De luxe half open keuken (2015) is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gasfornuis, oven, koelkast, vaatwasser. De vloer in de keuken is afgewerkt met een fraaie antracietkleurige keramische tegelvloer. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de fraai aangelegde tuin op het zuiden. Alle raampartijen in de woning zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing. De slaapkamers op de eerste verdieping en de ramen aan achterzijde van de woning op de begane grond zijn allen voorzien van rolluiken.

Tuin
De sfeervol aangelegde tuin is gelegen op het zuiden en via een eigen achterom bereikbaar. De tuin is circa 5,5 meter breed en 14,5 meter diep. De buitenberging is geheel geïsoleerd en thans in gebruik als muziekstudio. In 2014 is nog een overkapping geplaatst tussen de berging en de poort voor het overdekt kunnen stallen van de fietsen.

Eerste verdieping

Vanuit de woonkamer biedt een trap toegang naar de eerste verdieping. De overloop is fraai afgewerkt met een Flexxfloor Stick vloertegel.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en toilet

Tweede verdieping.
Middels een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar. Het realiseren van een vaste trap behoort tot de mogelijkheden.Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Voldoende groepen, aardlekschakelaars, slimme meter  met dag – en
nachtstroom. 

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening
vindt plaats middels gasgestookte VR combiketel, merk Vaillant,
bouwjaar ca. 1994.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie en isolatiefolie onder de
eiken vloer op de begane grond. Daarnaast zijn alle kozijnen
voorzien van HR ++ beglazing.

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen.

Rolluiken
Rolluiken zijn in  2015 geplaatst en aanwezig op de gehele
verdieping en op de begane grond aan de achterzijde.    

Wandafwerking
De wanden en plafonds bestaan uit glad stucwerk (2013)
geschilderd.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor   

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl
 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure