Visual 1

Meerkamp 13 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Meerkamp 13, 6093 BZ  Heythuysen

Bouwjaar
1978

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

Circa 150 m²

Inhoud
circa 425 m³

Perceelgrootte
250 m²

Vraagprijs
€ 219.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is privacyrijk en mooi aangelegd en gelegen op
het zuiden.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een een eigen garage. Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg en het tegenover gelegen plein.

INDELING

Begane grond
Ruime hal met garderobe, luxe toiletruimte voorzien van zwevend closet en fontein (2011), meterkast. Leuke speelse woonkamer met open keuken en kookeiland. De woonkamer is afgewerkt met massief eiken vloer en voorzien van een fraaie gashaard (2004), veel lichtinval en dubbele openslaande deuren (2012) naar de tuin met terras op het zuiden. In de keuken en ontvangsthal zijn mooie  grote zwarte keramische tegels toegepast. De moderne open keuken (2004) met kookeiland  is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een natuurstenen  blad. De keuken is verder voorzien van complete inbouwapparatuur zoals een vijf-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en veel kastruimte. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de tuin. De tuin is fraai en beschut aangelegd (2006) en voorzien van diverse terrassen en een sfeervolle buiten open haard. Achter in de tuin is de garage gelegen. De garage is voorzien van een praktische zolderberging.

Eerste verdieping
Middels de trappartij vanuit de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers. De afmetingen zijn respectievelijk 3.35 x 4.18 meter, 4.19 x 3.35 meter en 3.18 x 6.06 meter. Alle raampartijen zijn van kunststof en voorzien van HR ++ beglazing en rolluiken. De slaapkamers aan de achterzijde zijn tevens voorzien van inbouw horren. De vloer is afgewerkt met laminaat. De badkamer is gedateerd maar wel ruim van opzet met ligbad, dubbele wastafel wasmachine aansluitingen en toilet.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich nog een vierde  slaapkamer (afmeting 3.31 X 4.50  meter) voorzien van groot Velux dakvenster. Tevens is er een bergruimte met de opstelling voor de CV installatie aanwezig en nog een separate (zolder)berging. De CV installatie betreft een Vaillant VR ketel,  bouwjaar ca.  1995.

Tuin en garage
Heerlijke privacyrijke tuin gelegen op het zuiden. De tuin is via de woonkamer middels dubbele openslaande deuren bereikbaar. De tuin is sfeervol aangelegd en voorzien van twee terrassen en een buiten open haard. De tuin is ca. 15 meter diep en 7 meter breed.  Achter in de tuin is de garage gelegen. De garage (afmeting 5.86 x 2.94) meter is voorzien van een verdieping voor extra bergruimte.


Voorzieningen en installaties
 
Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte VR combiketel, merk Vaillant bouwjaar omstreeks 1995.

Ventilatie
De woning is voorzien van natuurlijke ventilatie en dauerluftung in de keukenramen.

Isolatie
de woning is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie en volledig voorzien (2001) van kunststof kozijnen met dubbele (HR++)  beglazing.


GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure