Visual 1

Bosscher-Ven 19 Horn

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Bosscher-Ven 19, 6085 DM  Horn

Bouwjaar
1989

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 86  m²

Inhoud
circa 335 m³

Perceeloppervlakte
150 m²

Parkeergelegenheid   
De woning beschikt over voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Tuin
De tuin is circa 11 meter diep en 7 meter breed en gelegen op het oosten.

Vraagprijs
€ 125.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg


INDELING

Begane grond
Ontvangsthal, garderobe en toiletruimte voorzien van toilet en fontein. Toegang tot de L-vormige woonkamer. De wanden zijn strak afgewerkt en de vloer van de woonkamer is voorzien van vinyl.  Open keuken voorzien van losse keukenapparatuur. Bijkeuken met opstelling CV installatie. Hier treft men ook de aansluitpunten voor witgoed. Doorgang naar leuk aangelegde tuin met tuinhuisje. De tuin is ca. 11 meter diep en circa 7 meter breed en gelegen op het Oosten. De tuin is via een eigen achterom bereikbaar.

Eerste verdieping
Middels een open trap vanuit de woonkamer  heeft u toegang tot eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer aan. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met vinyl vloerbedekking. Alle ramen zijn van hardhout met dubbele beglazing en rolluiken. De badkamer is voorzien van douchecabine en wastafel. Vanuit de overloop is via een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de tweede verdieping met bergzolder bereikbaar.

Tuin
De tuin is circa 11 meter diep en 7 meter breed en gelegen op het oosten.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van voldoende groepen en aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie (combiketel), merk Bosch, bouwjaar 2009.

Warmwater voorziening
Middels de hiervoor beschreven combiketel.

Isolatie
De woning is geheel geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van inbouw horren. 

Rolluiken   
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.


GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.
Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HORN
Horn is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het dorp behoorde vroeger niet tot het Graafschap Horn, zoals Heythuysen en twee andere gemeenten die nu de gemeente Leudal vormen.  Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, middelbaar onderwijs, supermarkt, bakkerij, doe het zelf zaak, kapper, diverse eetgelegenheden en andere winkels. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest aangewezen plaats en uiteraard ook de stad Roermond welke eveneens op circa 4 km afstand is gelegen.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure