Visual 1

Roermondsestraat 7 Herten

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Roermondsestraat 7, 6049 AW  Herten

Bouwjaar
1957

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 124  m²

Inhoud woning   
circa 445 m³

Perceeloppervlakte
395 m2

Vraagprijs
€ 179.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Ontvangsthal met garderobe en meterkast. Onder de hal is een kleine provisiekelder (afmeting 1.88 x 2.53) gelegen. Vanuit de hal gaat er zowel een deur naar de woonkamer als naar de keuken. De doorzon woonkamer heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en een leuk tuincontact. De woonkamer is voorzien van houten kozijnen met HR ++ beglazing (1990). De dichte keuken is ingericht met eenvoudige keukeninrichting, keramische kookplaat en afzuigkap. Het raam in de keuken is voorzien van dubbel glas en rolluiken. Bijkeuken / tuinkamer voorzien van  witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin. Geheel betegelde toiletruimteruimte voorzien van closet  met wasfunctie en fontein.  

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet aan. Het toilet is aangesloten middels een sanibroyeur.  De geheel betegelde badkamer is voorzien van douchecabine en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele (HR++) beglazing. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn niet verwarmd. Vanuit de overloop is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is een ruime bergzolder bereikbaar.

Tuin
In de mooi aangelegde en perfect onderhouden tuin op het zuiden met terras, tuinhuisje en eigen achterom is het goed toeven. Volop privacy en groen. Garage met een afmeting van 3.33 x 5.02 meter.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van 5 groepen en een aardlekschakelaar

Overige voorzieningen
Gas, telefonie en CAI aansluiting

CV installatie   
De centrale verwarming vindt plaats middels een hete lucht verwarmingssyteem merk Brink Furore, bouwjaar 1992. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning worden niet
verwarmd.

Warmwatervoorziening
Middels boiler

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

ROERMOND
In het midden van de provincie Limburg, op een steenworp afstand van de Belgische en Duitse grens, ligt de statige stad Roermond. Roermond is een stad met een rijke geschiedenis, de nederzetting aan de Roer (Rurae) bestond al in de Romeinse tijd. De monumentale gebouwen, imposante kerken en prachtige pleinen bepalen het beeld van de historische binnenstad. Maar Roermond is meer dan alleen een historische stad.  Het is ook een Bourgondische stad. De vele cafés en haar terrassen nodigen de bewoner of bezoeker van de stad uit om te genieten van Roermondse specialiteiten.  Roermond is het kloppend hart van Midden-Limburg.

Dit is terug te vinden in haar royale aanbod van dagelijkse, culturele en recreatieve voorzieningen. De stad heeft een aantrekkelijk en compleet winkelcentrum met brede promenades, diverse galerieën, musea en een imposante schouwburg.  Historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

   

   Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure