Visual 1

Jean Romestraat 4 te Heythuysen

Omschrijving
     
ALGEMEEN

Adres
Jean Romestraat 4, 6093 BC  Heythuysen

Bouwjaar
1967

Inhoud
circa 388 m³

Gebruiksoppervlakte wonen
circa 110 m²

Gebruiksoppervlakte overige
inpandige ruimte

circa 22 m²

Gebruiksoppervlakte
externe bergruimte(n)   

circa 21 m²

Perceelgrootte
282 m²

Vraagprijs    
€ 169.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Tuin
De tuin is circa 15 meter diep en circa 9 meter breed en
gelegen op het westen. De tuin is via een eigen achterom

INDELING

Souterrain
Onder de entreehal is een praktische provisiekelder gelegen.

Begane grond
Hal met garderobe en meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Leuke doorzon woonkamer met veel lichtinval en airconditioning. De woonkamer is voorzien van een planken vloer.  Aansluitend aan de woonkamer is in de zeventigerjaren een keuken aangebouwd. De keuken is uitgevoerd in eiken en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan van respectievelijk 7,4; 8,3 en 12,2 m² groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Een van de slaapkamers beschikt over een inbouwkast en de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning is tevens voorzien van een balkon. De badkamer is compleet ingericht en voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. Verder is op deze verdieping een praktische witgoedruimte aanwezig.


Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is vanuit de overloop een bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich  de opstelling van de CV installatie.

Tuin
Privacyrijke gezellige tuin op het westen. De tuin  is circa 15 meter diep en 9  meter breed en  heeft een eigen achterom. Er is een grote vrijstaande garage met een    in de jaren ´70 aangebouwde ruime bergruimte aanwezig.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en een garage.
Daarnaast is ruim voldoende parkeergelegenheid aan
de openbare weg aanwezig.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Voldoende groepen, aardlekschakelaar.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte VRC  combiketel, merk Bosch, bouwjaar 2013.

Kozijnen/beglazing
Vrijwel de gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.

Koeling   
De woonkamer beschikt over airconditioning.

Rolluiken
Aan de achterzijde van de woning op de 1e verdieping zijn rolluiken aanwezig. 

Energielabel
De woning beschikt over voorlopig energielabel D.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure