Visual 1

Graaf van Hornelaan 7 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres   
Graaf van Hornelaan 7, 6093 BM  Heythuysen

Bouwjaar
Oorspronkelijk gebouwd 1967,  2009 compleet gerenoveerd

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 165 m²

Externe bergruimte
circa 25 m²

Inhoud
circa 550 m³, exclusief bijgebouwen

Perceelgrootte
435 m²

Vraagprijs
€ 299.500,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De fraai aangelegde tuin is ca. 10 meter breed en ca. 14 meter diep.

Parkeergelegenheid
In de eigen vrijstaande garage of op de oprit.

INDELING

Souterrain
Zeer ruime kelderruimte.

Begane grond
Royale entree voorzien van fraaie keramische tegelvloer (2009), geheel betegelde luxe toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, bergkast, meterkast en garderobe. Praktijkruimte welke goed in gebruik te nemen is als 4e slaapkamer. Vanuit de hal heeft u toegang tot een royale en praktische kelderruimte.

Fantastische woonkamer met zeer veel lichtinval en sfeervolle gashaard. In de woonkamer is nog een mooi  authentiek glas in loodraam aanwezig wat voor bijzondere kleurschakeringen en sfeer zorg draagt. De woonkamer is in 2009 uitgebreid met een prachtige tuinkamer, nieuwe keuken en de gehele woning is indertijd voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Moderne open keuken voorzien van soft close laden, gasfornuis, afzuigkap(2017), zeer grote oven, vaatwasser (2016), grote koelkast. De inbouwspots in de keuken zijn voorzien van sensor zodat de verlichting aanspringt zodra er beweging wordt waargenomen en het donker is. De gezellige tuinkamer is een heerlijke leefkamer. Door de grote raampartijen heeft u veel tuincontact. Aansluitend treft u een praktische bergruimte welke bereikbaar is vanuit zowel de tuinkamer alsook de ontvangsthal.  Vanuit de tuinkamer loopt u zo de privacyrijke tuin in met sfeervolle loungehoeken en fraaie vijver.

Tuin
Fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke en privacyrijke tuin. De tuin is circa 14 meter diep en 10 meter breed en gelegen op het oosten. Voorzien van sfeervolle zithoeken en eigen achterom. Vrijstaande garage met berging.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. Luxe badkamer, geheel betegeld en voorzien van hoekbad, dubbele wastafel in wandmeubel, spiegel en design radiator.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom,
glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Nefit Topline,  type HR bouwjaar 2008.

Isolatie
De platte daken zijn voorzien van dakisolatie en vernieuwd in 2009.

Kozijnen / rolluiken
Vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ beglazing.
De slaapkamers zijn allen voorzien van rolluiken.

Vloerafwerking
De gehele begane grond is voorzien van een fraaie keramische tegelvloer
(2009) met vloerverwarming.

Vloerverwarming 
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Wandafwerking   
De wanden en plafonds bestaan uit glad stucwerk.

Garage
Ruime vrijstaande garage met berging.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl
       Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure