Visual 1

Sportlaan 28 te Heythuysen VANAF PRIJS

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Sportlaan 28,  6093 GR  Heythuysen

Bouwjaar
1975

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 110   m²

Inhoud
circa 360 m³

Perceeloppervlakte
282 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is voldoende  parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

Tuin
De tuin is circa 10 meter diep en circa 16 meter breed en gelegen op het zuidoosten.

Vanaf prijs
€ 189.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Overdekte entree. Lichte ontvangsthal met garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fontein. Een mooie binnendeur geeft toegang tot de woonkamer. Door de ingrijpende renovatie van een aantal jaren geleden is een lichte woonkamer met fraaie open keuken gerealiseerd. Alle wanden in de woonkamer zijn strak afgewerkt en alle lampen zijn dimbaar. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde heeft de woning veel lichtinval en optimaal tuincontact wat voor een aangenaam leefklimaat zorg draagt. De moderne keuken is uitgevoerd in taupetint en voorzien van gasfornuis met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi oven- magnetron. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar.

Tuin
Sfeervol aangelegde en zonnige tuin met gezellig terras, loungehoek en speelhoek voor de kinderen. De ruime en privacyrijke tuin is gelegen op het zuidoosten en is circa 10 meter diep en circa 16 meter breed. De tuin is via een eigen achterom bereikbaar. Er bevindt zich nog een praktische stenen berging in de tuin en aan de straatzijde is (beschut achter de haag) parkeerfaciliteit voor 2 auto’s gerealiseerd.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer biedt een tussenportaal toegang naar de eerste verdieping. Op de overloop valt het ruimtelijk effect van een balustrade (op de plaats waar voorheen een muur stond) direct op. Er bevinden zich twee slaapkamers met een afmeting van 4.16 x 2.90 meter en een slaapkamer met een afmeting van 2.48 x 3.04 meter. De vloeren zijn gedeeltelijk voorzien van nette vloerbedekking en ¬één kamer en de overloop zijn afgewerkt met laminaat. De slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.  Luxe badkamer voorzien van douchecabine, wastafel in ombouwmeubel en toilet. 

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap bereikt u de keurig afgewerkte zolder waar zich nog een werkkamer bevindt. In 2015 is het dak geïsoleerd, zijn er twee nieuwe dakramen geplaatst en is de zolderruimte keurig afgewerkt voorzien van wandkasten en een ombouw rondom de CV installatie. De wasmachine aansluiting bevindt zich zowel op zolder als op een van de slaapkamers op de eerste verdieping.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen.  De installatie is een aantal
jaren geleden  geheel vernieuwd inclusief bedrading, kabelwegen en geheel voorzien van nieuw schakelmateriaal.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel. Vrijwel overal in de woning zijn aansluitingen realiseerbaar i.v.m. reeds aangebrachte loze voorzieningen.

CV installatie
De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een gasgestookte HR combiketel,  merk Remeha Avanta HR, bouwjaar 2010. Vrijwel de gehele woning is
voorzien van nieuw leidingwerk, radiatoren en (thermostaat)kranen.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk voorzien dubbele beglazing.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met  gedeeltelijk dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van enkele beglazing.  

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

De woning is de laatste jaren op een flink aantal punten verbeterd en gerenoveerd.
Onderstaand treft u een opsomming van de gedane werkzaamheden.

•    2010 Nieuwe moderne keuken met complete inbouwapparatuur en close in boiler in plint
•    2010 Nieuwe CV installatie incl. leidingwerk en radiatoren
•    2010 Vernieuwing binnenwanden begane grond (m.u.v. toilet en meterkast)
•    2010 Plafonds begane grond voorzien van stucplafond
•    2010 Alle wanden begane grond + traphal + overloop zijn opnieuw gestukadoord en  
      geschilderd.
•    Nieuwe  fraaie binnendeuren begane grond, nieuwe achterdeur met 3 puntssluiting.
•    Nieuwe cilinders zodat alle deuren opengaan met eenzelfde sleutel
•    Er is een nieuwe balustrade op overloop geplaatst voor een ruimtelijk effect
•    Nieuwe vlizotrap zolder
•    2011 Aanleg tuin met verlichting
•    2014 Nieuwe badkamer
•    2015 plaatsing 2 dakramen zolder
•    2015 Isoleren van het dak en afwerking van het dak aan de binnenzijde
•    2015 Plaatsing nieuwe wandkasten zolder


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel.

Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   


   

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure