Visual 1

Eykerstokweg 20 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Eykerstokweg 20, 6093 AV  Heythuysen

Bouwjaar
1950

Inhoud
circa 350 m³

Gebruiksoppervlakte van de
woonfunctie

circa 125 m²

Perceelgrootte
386 m²

Vraagprijs
€ 159.000,= K.K.

Aanvaarding
In overleg

Parkeergelegenheid
Op de riante eigen oprit of aan de openbare weg.

INDELING

Begane grond
Entree, meterkast, garderobe en doorgang naar de woonkamer. Gezellige doorzon woonkamer voorzien van houten vloer. In 1973 is een aanbouw met lichtkoepels gerealiseerd. Van hieruit biedt een loopdeur toegang tot de achtertuin. De woonkamer is aan de voor- en achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Eenvoudige keuken met 4 pits gasfornuis, oven en afzuigkap. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en toiletruimte. Aansluitend is de badkamer gesitueerd. De badkamer is geheel betegeld met ecru wandtegels en bruine vloertegels. Verder is de badkamer voorzien van ligbad en wastafel met kast-ombouw.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een kleine 2e badkamer aan. De slaapkamers zijn respectievelijk 12 m² en twee maal 9 m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. De houten kozijnen zijn voorzien van enkele beglazing en rolluiken. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van toilet en douche.


Tweede verdieping
Via een mangat is de bergzolder bereikbaar.

Tuin
Ruime, onderhoudsvriendelijke en privacyrijke tuin gelegen op het oosten. De tuin is circa 10 meter diep en 17 meter breed.  Er is een tuinhuis aanwezig en de woning beschikt over een eigen achterom.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
5 groepen, aardlekschakelaar, slimme meter, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats
middels een gasgestookte Nefit HR CV installatie, bouwjaar
2009.

Rolluiken

Alle raampartijen zijn voorzien van rolluiken.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel.


Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
       Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure