Visual 1

Eykerstokweg 80 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Eykerstokweg 80, 6093 AX  Heythuysen

Bouwjaar
1965

Inhoud   
circa 307 m³

Gebruiksoppervlakte wonen
circa 120 m²

Gebruiksoppervlakte overige
inpandige ruimte   

circa 21 m²

Perceelgrootte
237 m²

Vraagprijs
€185.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg.

Tuin
De tuin is circa 7 meter breed en circa 12 meter diep en gelegen op het noordoosten.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en een inpandige garage.  Daarnaast is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

INDELING

Begane grond
Ruime ontvangsthal met garderobe, luxe toiletruimte met fontein, kleine voorraadkelder en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en vanuit de woonkamer heeft u schitterend uitzicht over het tegenover gelegen natuurgebied Beijlshof. De woning beschikt over een open keuken met diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend is een praktische bijkeuken gelegen met veel vaste kastruimte en witgoedaansluitpunten voor het opstellen van wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de garage en de tuin. Vanuit de woonkamer is ook de tuin bereikbaar. De tuin is ca. 7 meter breed en 12 meter diep en gelegen op het noodoosten. De tuin is fraai aangelegd met loungehoek, terras en tuinhuisje.

Eerste verdieping
Vanuit de ontvangsthal biedt een  trap toegang tot de eerste verdieping. Hier treft u 3 royale slaapkamers en een luxe badkamer aan. Een van de slaapkamers is voorzien van een ruime vaste inbouwkast . De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De kunststof kozijnen zijn voorzien van HR ++ beglazing, inbouw horren en elektrisch bedienbare rolluiken. Luxe, geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, designradiator, toilet en wastafel.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen (1997)  , aardlekschakelaars.

Overige voorzieningen
Cai en glasvezel

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte CV Installatie, merk Nefit Excellent,  bouwjaar 2005.

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen (1997) met dubbele  beglazing (HR++) en grotendeels voorzien van inbouw horren.

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken. Alle rolluiken zijn elektrisch bedienbaar.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuur isolatie (2007) en dubbel glas.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure