Visual 1

Wederik 4 Haelen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Wederik 4, 6081 BV  Haelen

Bouwjaar
omstreeks 1971

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 100 m²

Inhoud woning
circa 370  m³

Perceelsoppervlakte
268 m²

Vraagprijs
187.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Entree, meterkast, garderobe en toiletruimte met closet en fontein. De woonkamer is ruim van opzet en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en biedt een fraai uitzicht over de keurig aangelegde tuin. Er is een open verbinding met de keuken. De vloer is afgewerkt met laminaat voorzien van rubber ondervloer en de wanden zijn strak gestukadoord. De binnendeuren zijn vernieuwd en voorzien van mooi beslag.  Vanuit de riante aanbouw / serre is het gezellige terras direct bereikbaar. De aanbouw / serre heeft een open verbinding met het woongedeelte en de keuken en deze ruimte  is prima in gebruik te nemen als bijvoorbeeld speelkamer voor de kinderen.
De keuken (2007) is keurig uitgevoerd en ingericht met keramische kookplaat met oven en afzuigkap. De wand in de keuken is voorzien van metrotegeltjes. In de woonkamer is airconditioning aanwezig.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd met een heerlijke loungeplek en er is volop privacy. Via de riante oprit is de garage bereikbaar. Grenzend aan de garage is nog een grote praktische  bergruimte aanwezig en een tuinhuis.  

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. De slaapkamers zijn allen mooi afgewerkt met strak gestukadoorde en geschilderde wanden en de kamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer is tevens voorzien van TV aansluiting. Op alle kamers is de radiator fraai weggewerkt door een radiator-ombouw. Op deze verdieping is evenals op de begane grond airconditioning aanwezig.

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag en nachtstroom, slimme meter. 

Overige voorzieningen
Gas, water, cai en glasvezel

CV installatie
De centrale verwarming  en ook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte CV combi installatie, merk AWB Thermo Elegance, bouwjaar 2015. De CV installatie is gehuurd.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie (2014) en HR ++ beglazing (2014).

Kozijnen
Alle kozijnen zijn vernieuwd in 2014, uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR++ beglazing.

Rolluiken
De gehele woning is voorzien van rolluiken. De meeste rolluiken zijn elektrisch bedienbaar.

Airconditioning
De woning is voorzien van airconditioning met een unit op de begane grond en een op de eerste verdieping.

Wandafwerking
Alle wanden zijn opnieuw gestukadoord en zitten goed in het schilderwerk. 

HAELEN

Haelen is gelegen midden in de tuin van Limburg, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen. 


GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 44 00 15
    Mob: 06 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   
       
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure