Visual 1

Biesstraat 43 te Heythuysen

Omschrijving

VERKOCHT


ALGEMEEN


Adres
Biesstraat 43, 6093 AC  Heythuysen

Bouwjaar
Oorspronkelijk circa 1890; verbouwd in 1966, 1972, 1983 en 2009.

Inhoud
circa 680 m³

Gebruiksoppervlakte wonen
circa 170 m²

Gebruiksoppervlakte overige
inpandige ruimte

circa 30 m²

Perceelgrootte
580 m²

Koopprijs
€ 250.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg.

Tuin
De tuin is circa 17 meter diep en circa 15 meter breed en gelegen op het zuidoosten. De tuin is via een eigen achterom bereikbaar.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit en een garage. De garage is thans in gebruik als bergruimte. Het dak van de garage is vernieuwd in 2008.

INDELING

Souterrain
De woning is gedeeltelijk onderkelderd. 

Begane grond
Hal met garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Doorgang naar de woon- / slaapkamer (40 m²) gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze kamer alsook vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken. De ruime keuken is voorzien van een ecru tegelvloer en eenvoudige keukenopstelling. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis en afzuigkap. Een halletje biedt toegang tot de praktische provisiekelder gelegen onder een gedeelte van de woning. Tussen portaal met toiletruimte. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van zwarte vloertegels en lichtgrijze wandtegels en ingericht met doucheruimte, toilet en wastafel. Slaap- / studeerkamer (10 m²). De sfeervolle woonkamer met tuinkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is in 2010 gerenoveerd en voorzien van nieuwe geïsoleerde binnenmuren en een geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is er doorgang naar de eetkamer (12 m²) en ruime bijkeuken. In de bijkeuken is een 2e douche aanwezig en er bevinden zich aansluitpunten voor witgoed. Aansluitend is een garage gelegen ter grootte van 5 x 6 meter. De garage beschikt over een loopdeur en kanteldeur en is vanwege de ligging thans in gebruik als bergruimte. Aangrenzend aan de bijkeuken is een garage gelegen (niet op tekening) ter grootte van circa 6.00 x 5.00 m.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer gelegen aan de achterzijde van de woning biedt een open trap toegang tot slaapkamer 2. Slaapkamer 3 en 4 zijn bereikbaar middels een trap vanuit de ontvangsthal.
Op de eerste verdieping is een ruime overloop aanwezig met een bergkast met opstelling van de CV installatie (Remeha HR). De CV installatie is eigendom.

Tuin
De privacyrijke zonnige  tuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin  is circa 18 meter diep en 15 meter  meter breed en heeft een eigen achterom. Vanuit deze plek wandelt u via de Busschopsweg zo het natuurgebied het Leudal in.


Voorzieningen en installaties


Elektriciteit
Vernieuwde elektrische installatie met voldoende groepen en aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR  combiketel, merk Remeha, bouwjaar 2009.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie (na geïsoleerd) en gedeeltelijk voorzien van vloerisolatie. In de woonkamer en tuinkamer aan de achterzijde is ook de spouw geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
Het gehele pand is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De dakramen op de eerste verdieping zijn vernieuwd in 2009.

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl
   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure