Visual 1

Wingerdstraat 20 te Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Wingerdstraat 20, 6093 AJ  Heythuysen

Bouwjaar
omstreeks 1968

Inhoud
circa  300 m³

Gebruiksoppervlakte van de
woonfunctie   

circa  87 m²

Overige inpandige ruimte
circa 24 m²

Externe buitenruimte
circa 10 m²

Perceelgrootte
165 m²

Vraagprijs
€ 139.000,= K.K.

Aanvaarding
In overleg


INDELING

Begane grond
Entree, meterkast, garderobe en doorgang naar de woonkamer. Doorzon woonkamer voorzien van wit keramische tegelvloer. De woonkamer wordt verwarmd middels een gaskachel. Keuken met eenvoudige keukenopstelling. Doorgang naar een in 1980 gerealiseerde aanbouw. De aanbouw is thans in gebruik als bijkeuken. Van hieruit biedt een deur toegang tot de achtertuin. De tuin is gelegen op het westen, beschikt over een stenen buitenberging en is middels een aparte achterom bereikbaar. Circa vijf jaar geleden is aan de achtergevel een terrasoverkapping gerealiseerd. 

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer aan. De vloer op de slaapkamers is voorzien van laminaatvloer. De slaapkamers zijn allen voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken. De geheel betegelde en vernieuwde badkamer is voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping
Op de overloop is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

Tuin
Ruime, onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het westen. De tuin is circa 12 meter diep en
circa 6 meter breed. Grenzend aan de woonkamer is circa 5 jaar geleden een riante terrasoverkapping geplaatst.  Er is een stenen buitenberging aanwezig en de woning beschikt over een eigen achterom.

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen
Gas, water en elektra aansluitingen.

Verwarming
De woning wordt op de begane grond verwarmd door middel van
een gaskachel. De eerste verdieping is niet verwarmd.

Warm water voorziening
Door middel van een geiser. 

Kozijnen   
De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkel
glas. De in 1980 gerealiseerde aanbouw is voorzien van kunststof
kozijnen met dubbel glas.

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel.


Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

       
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure