Visual 1

Op de Peelberg 65 Herten

Omschrijving

ALGEMEEN


Adres
Op de Peelberg 65, 6049 EX  Herten (Roermond)

Bouwjaar
omstreeks 1968

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 80 m²

Externe bergruimte
(garage en berging)
circa 26 m²

Inhoud
circa 260 m³

Perceelgrootte
231 m²

Vraagprijs
€ 225.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is circa 6 meter diep en 10 meter breed en gelegen op het westen. De tuin heeft een eigen
achterom en is keurig aangelegd. Tevens heeft men vanuit de tuin toegang tot de garage.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen garage en voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

INDELING

Begane grond
Ruime ontvangsthal met meterkast, garderobe en toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer is voorzien van grote raampartijen die voor veel lichtinval en direct tuincontact zorg dragen. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een fraaie parketvloer. Vanuit de woonkamer biedt een tuindeur direct toegang tot de tuin. In 2011 is over de volle breedte van de woonkamer een fraaie terrasoverkapping geplaatst voorzien van inbouwspots en screens. Hier is het in de zomermaanden en het voor- en najaar heerlijk toeven.

Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de keuken. De keuken is uitgevoerd in ecru tint en voorzien van complete inbouwapparatuur zoals combi oven- / magnetron, gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De vaatwasser en de koelkast zijn vernieuwd in 2012.

Vanuit de keuken zijn de slaapvertrekken en de badkamer bereikbaar. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot de tuin. De badkamer is vernieuwd in 2016 en voorzien van inloopdouche wastafel en toilet. Muurkast met opstelling CV installatie. Slaapkamer 1  is gelegen aan de tuinzijde en heeft een afmeting van 4.00 x 3.00 meter. Slaapkamer 2 heeft een afmeting van 2.68 x 3.30. De voormalige badkamer is omgebouwd tot een witgoedruimte welke bereikbaar is vanuit
slaapkamer 2.

De mooi aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het westen. De tuin is circa 6 meter diep en 10 meter breed. De tuin heeft een eigen achterom en geeft ook toegang tot de garage met elektrisch bedienbare rolpoort. Daarnaast is in de tuin nog een praktische bergruimte aanwezig.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit, bouwjaar ca. 2006.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie.    

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele (HR++) beglazing .

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van elektrisch
bedienbare rolluiken.

Terrasoverkapping
In 2011 is over de volle breedte van de woonkamer een overdekt terras gerealiseerd met elektrisch bedienbare screens en inbouwverlichting.

GEMEENTE ROERMOND

In het midden van de provincie Limburg, op een steenworp afstand van de Belgische en Duitse grens, ligt de statige stad Roermond. Roermond is een stad met een rijke geschiedenis, de nederzetting aan de Roer (Rurae) bestond al in de Romeinse tijd. De monumentale gebouwen, imposante kerken en prachtige pleinen bepalen het beeld van de historische binnenstad. Roermond is het kloppend hart van Midden-Limburg. Dit is terug te vinden in haar royale aanbod van dagelijkse, culturele en recreatieve voorzieningen. De stad heeft een aantrekkelijk en compleet winkelcentrum met brede promenades, diverse galerieën, musea en een imposante schouwburg.  Historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

HERTEN- OOL

Herten is in 1991 gefuseerd met Roermond en het van oorsprong kleine dorpje groeide uit tot een volwaardige woonwijk. Ten Zuid Westen van het dorpje Ool ligt de door grindwinning ontstane Oolderplas. Samen met de Oolder Greend en de Isabelle Greend is de oppervlakte hier 263 ha.. Op de landtongen grazen Koningspaarden en Galloway’s. De door ons aangeboden woning ligt slechts op één minuutje wandelen van dit schitterende natuurgebied.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    email: info@ingridververs.nl

   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure