Visual 1

Oude Meer 50 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Oude Meer 50,  6093 CS  Heythuysen

Bouwjaar
1981

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 100   m²

Inhoud
circa 300 m³

Perceeloppervlakte
198 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen carport.  Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.
 
Tuin
De tuin is circa 12 meter diep en 7 meter breed en gelegen op het westen.

Vraagprijs
€ 189.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Middels een pad langs de voortuin en de ruime eigen oprit met carport bereikt men de entree van de woning. De hal is keurig afgewerkt en voorzien van garderobe en meterkast. Doorgang naar de  woonkamer. Lichte sfeervolle woonkamer voorzien van mooie eikenvloer. Luxe hoekkeuken, vernieuwd in 2014, uitgevoerd  in wit hoogglans met composiet aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een grote koelkast met vriesvak, combi stoomoven / oven, vaatwasser en een 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot fraai aangelegde tuin.

Eerste verdieping
Middels een tussenportaal, waar zich ook het toilet bevindt, treft men de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een luxe badkamer aan. De ouderslaapkamer (slaapkamer 1) is ca. 12 m² groot en voorzien van een tv aansluiting. Slaapkamer 2 is ca. 8 m² groot en slaapkamer 3 is ca. 6,5 m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++) en voorzien van inbouwhorren. De vloeren van de slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met een doorlopende lichte laminaatvloer.

De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, wandcloset en wastafel met wastafelombouw en wandkast.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is in 2015 compleet vernieuwd en is via een vaste trap bereikbaar. Hier is een mooie 4e slaapkamer met grote dakkapel en ruime inbouwkasten gerealiseerd. Tevens bevindt zich op deze verdieping een berging met opstelling unit mechanische ventilatie en een berging met aansluitpunten voor witgoedopstelling en CV installatie.

Tuin
Vanuit de keuken is de sfeervol aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin bereikbaar. De achtertuin is circa 12 meter diep en 7 meter breed. De tuin is gelegen op het westen en heeft een eigen achterom en praktische bergruimte. Er is een overdekt terras met inbouw spots en een gezellige loungehoek aanwezig waar het vooral in de zomermaanden heerlijk toeven is. 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van voldoende groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel.

CV installatie
De centrale verwarming vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie (combiketel), merk Bosch, bouwjaar 2007.

Isolatie
De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie.

Ventilatie
Mechanische ventilatie op diverse plaatsen in de woning.

Kozijnen/beglazing
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele (HR ++) beglazing en gedeeltelijk voorzien van inbouw horren.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en
opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken
en recreëren.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen
met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure