Visual 1

Vlasstraat 21 Heythuysen

Omschrijving
 
VERKOCHT
 
ALGEMEEN

Adres
Vlasstraat 21, 6093 EE Heythuysen

Bouwjaar    
1927, oorspronkelijk bouwjaar
1968, verdieping
1971, aanbouw
1972, vrijstaande garage
1976, aangebouwde garage


Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 170  m²

Inhoud
circa 670 m³, exclusief bijgebouwen

Perceelgrootte
550 m²

Koopprijs
€ 250.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is gelegen op het westen.


INDELING

Souterrain
Er is een kleine provisiekelder aanwezig, gelegen onder de entree van de woning.

Begane grond
Royale entree voorzien van keramische tegelvloer, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. Doorgang naar de woonkamer. Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 50 m². Ruime leefkeuken afmeting ca. 4.00 x 4.00 meter. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Miele inductie kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Geheel in ecru-tint betegelde badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafelmeubel. Toiletruimte.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot het kantoor met daar aan grenzend nog een tweede woonunit bestaande uit woonkamer, slaapkamer, 2e badkamer en keuken (kitchenette). Vanuit het kantoor is de garage bereikbaar.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers gelegen.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.


Voorzieningen en installatiesNutsvoorzieningen
6 groepen, aardlekschakelaar, slimme meter, gas- en wateraansluiting.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening
vindt  plaats middels gasgestookte combiketel.

Isolatie
De platte daken van de woning zijn geïsoleerd met 4 cm steenwol. Het
zadeldak van de woning is na-geïsoleerd.

Kozijnen
Een combinatie van kunststof en houten kozijnen gedeeltelijk voorzien
van dubbel glas. 

Garage
De woning beschikt over 2 garages. Een ruime vrijstaande garage en een aangebouwde garage.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels.
De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor    Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.
    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl       Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure