Visual 1

Walk 12 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Walk 12, (toekomstig huisnummer 8A) 6093 GT  Heythuysen

Bouwjaar
oorspronkelijk bouwjaar 1958,
aanbouw  woning en serre 1999
vrijstaande dubbele garage 2001

Inhoud woning
circa 425 m³

Inhoud garage / berging
circa 310 m³

Gebruiksoppervlakte wonen
circa 125 m²

Perceelgrootte
1.675 m²

Vraagprijs
€ 365.000,= kosten koper

Tuin
De tuin is circa 52 meter diep en circa 25 meter breed en gelegen op het noorden.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een royale eigen oprit en dubbele garage.

INDELING

Souterrain
Onder de woning is een praktische provisiekelder van maar liefst 4 x 5 meter gelegen.

Begane grond
Entree, meterkast met voldoende groepen en slimme meters en trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle eetkamer en woonkamer met massief eikenvloer en gezellige serre. Door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woning en de serre ontstaat een aangenaam leefklimaat en heeft u schitterend uitzicht over de omliggende tuinen en de kern van Heythuysen.

Alle kozijnen in de woning zijn van kunststof en deze zijn vrijwel geheel voorzien van  dubbele HR++ beglazing. Grote (leef)keuken. De inrichting van de keuken is modern met een landelijke sfeer. De keuken is voorzien van complete inbouwapparatuur zoals een 4 pits gasfornuis, oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Grenzend aan de keuken is nog een praktische kantoorruimte gelegen. Bijkeuken met voorzieningen voor witgoedaansluitingen, opstelling CV installatie (Radson HR) en doorgang naar het toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de keuken is de schitterende tuin en het sfeervolle overdekte terras bereikbaar.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd met diverse perkjes en knusse zithoekjes. In de tuin zijn volop bijzondere fruit en noten bomen en struiken aanwezig. Zo zijn er 2 prachtige notenbomen, twee pruimenbomen, diverse druivenranken, frambozen en zelfs een aspergeveld met jonge aanplant. Verder treft u in de tuin een fantastische terrasoverkapping aan van maar liefst 3.40 x 7.65 meter en er bevindt zich er nog een praktische geheel geïsoleerde stenen dubbele garage met bergruimte (2001). De garage is voorzien dubbele openslaande poorten naar de oprit, twee tuindeuren, twee inpandige bergruimten en diverse ramen. Verder is de garage voorzien flinke bergzolder (ca. 7 x 3 meter), een wateraansluitpunt en riolering.

Eerste verdieping
Vanuit de ontvangsthal biedt een trap toegang tot de eerste verdieping. Hier treft u 3 slaapkamers en een ruime badkamer aan. De badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine, ligbad en wandcloset. De verdiepingsvloer is van hout en alle kamers zijn voorzien van rolluiken. Vanuit de overloop biedt een mangat toegang tot een kleine bergzolder.
Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom middels slimme meters. 

Overige voorzieningen
Zonnepanelen (12 stuks).

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, merk Radson, bouwjaar omstreeks 2000.

Isolatie
De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing (HR ++) en de gehele woning is voorzien van spouwmuurisolatie. Daarnaast is ook de zoldervloer geïsoleerd.

Kozijnen
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen.

Energielabel
D

Rolluiken   
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

Beregeningsinstallatie
Er is een waterput voor grondwater met waterpomp aanwezig.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure