Visual 1

Lozerweg 3 Baexem

Omschrijving

VERHUURD:
ALGEMEEN

Adres
Lozerweg 3, 6095 AD Baexem

Huurprijs exclusief gas,
water en electra

€ 720,= per maand

Voorwaarden
Men dient te beschikken over voldoende inkomen
en een vast dienstverband.

In de woning mag niet gerookt worden.

Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Huurperiode
De minimale huurperiode bedraagt 2 jaar.

Waarborgsom
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

 
INDELING

Begane grond
Woonkamer, open keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Bergruimte met opstelling CV installatie en aansluitpunten voor witgoed. Toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Open trap naar de eerste verdieping met entresol.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zicht twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset.

 

Voorzieningen en installaties


Elektriciteit
Ruim voldoende groepen en  aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, bouwjaar 2012.

Kozijnen   
Geheel  voorzien van hardhouten kozijnen, met dubbele thermische beglazing.

Vloerafwerking
Het gehele appartement is voorzien van vinylvloer.

Wandafwerking
De wanden zijn gestukadoord.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Berging

Er is een separate afsluitbare berging beschikbaar.
 
GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs.

BAEXEM
Baexem is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het dorp behoorde vroeger niet tot het Graafschap Horn, zoals Heythuysen en twee andere gemeenten die nu de gemeente Leudal vormen, maar tot het Vorstendom Thorn. Baexem heeft circa 2.900 inwoners. Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, bakkerij, slagerij, bibliotheek en diverse andere winkels. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest
aangewezen plaats.

OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE

Brochure
Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Gunning
Verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Verhuurder behoudt zich tot dat er tussen partijen een schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen alle rechten voor. Verhuurder is pas gehouden aan de overeenkomst nadat de akte door beide partijen is getekend.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
e-mail: info@ingridververs.nl   Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure