Visual 1

Lozerweg 2D Baexem

Omschrijving

VERHUURD

Adres
Lozerweg 2d, 6095 AD Baexem

Huurprijs exclusief gas,
 water en electra   

€ 1.200,= per maand

Voorwaarden   
- Men dient te beschikken over aantoonbaar    
  Voldoende inkomen en een vast dienstverband.

- In de woning mag niet gerookt worden.

- Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Huurperiode
De minimale huurperiode bedraagt 1 jaar.

Waarborgsom
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur

Aanvaarding

In overleg, kan spoedig
 
INDELING

Begane grond
Royale ontvangsthal met vide en bordestrap naar de eerste verdieping. Gastentoilet voorzien van wandcloset en fontein. Meterkast. Doorgang naar de woonkamer en keuken.

Keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven- / magnetron, vaatwasser en losse koelkast. Bijkeuken met aansluitpunten voor witgoed en doorgang naar de tuin.

Woonkamer met erker en dubbele openslaande deuren naar het  terras en de tuin. De woonkamer bestaat uit een zit- en eetgedeelte en de vloer is afgewerkt met een fraaie houten planken vloer.

Eerste verdieping.

Op de eerste de verdieping zijn drie zeer ruime slaapkamers gelegen waarvan één slaapkamer voorzien is van inloopkast. Luxe badkamer voorzien van ligbad, wastafel toilet en douche. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer.

Tweede verdieping.
Vaste trap naar de zolder met bergruimte en opstelling CV installatie.
 
Tuin
Ruime tuin gelegen op het zuid oosten met vrij uitzicht aan de achterzijde.
Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen
Ruim voldoende electrische groepen en aardlekschakelaars, water-, gas-, en  glasvezel aansluiting.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening     vindt plaats middels gasgestookte
combiketel, merk Nefit,  bouwjaar omstreeks 1997.

Kozijnen
Geheel  voorzien van hardhouten kozijnen, met dubbele beglazing.

Vloerafwerking
Epoxy grindvloer in de keuken. De woonkamer is voorzien    van houten vloer. Op de verdieping zijn alle slaapkamers voorzien van laminaatvloer.

Wandafwerking
De wanden zijn grotendeels gestukadoord.

Parkeergelegenheid
Garage en carport. Verder is op het eigen terrein voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
       

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs.

BAEXEM
Baexem is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het dorp behoorde vroeger niet tot het Graafschap Horn, zoals Heythuysen en twee andere gemeenten die nu de gemeente Leudal vormen, maar tot het Vorstendom Thorn. Baexem heeft circa 2.900 inwoners. Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, bakkerij, slagerij, bibliotheek en diverse andere winkels. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest
aangewezen plaats.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.


    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure