Visual 1

Napoleonsweg 39 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:


ALGEMEEN


Adres
Napoleonsweg 39, 6081AA Haelen

Bouwjaar
1923, nadien geheel gerenoveerd

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 165 m²

Inhoud
circa 600 m³

Perceelgrootte
4.625 m²

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin met weiland  is ca. 65  meter diep en ca 80 meter breed en gelegen op het zuid oosten.

Parkeergelegenheid

De woning beschikt over een ruime oprit en een dubbele garage, bouwjaar 2003. Krachtstroom aanwezig.
 
INDELING

Souterrain
Vanuit de hal is een praktische ruime provisiekelder bereikbaar. Hier bevindt zich tevens de opstelling voor witgoed.

Begane grond
Royale ontvangsthal met garderobe en fraaie authentieke trapopgang naar de eerste verdieping. De vloer van de hal is afgewerkt met laminaat. Doorgang naar de woonkamer. De gehele woonkamer is voorzien van een fraaie eiken vloer. De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval en heeft een speelse L-vormige indeling en een gezellige erker aan de voorzijde.
Een fraaie houtkachel maakt het plaatje compleet.  Doorgang naar een halletje met nieuw toilet voorzien van wandcloset. Kamer te gebruiken als studeerkamer of bijkeuken. Hier bevindt zich tevens de nieuwe meterkast voorzien van ruim voldoende groepen en krachtstroom.


De luxe keuken (2011) is uitgevoerd met kookeiland en voorzien van volledige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, close in boiler, koelkast, steamer, combi oven/magnetron, oven en vijf pits gasfornuis met afzuigkap. De inbouwapparatuur is grotendeels van het merk Miele. De vloer in de keuken is afgewerkt met grote antraciet kleurige keramische tegels. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een overdekt terras waar het vooral in de lente- en zomermaanden goed toeven is.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een luxe badkamer aan. De badkamer is vernieuwd in 2010 en voorzien van fraaie antraciet vloer- en wandtegels, inloopdouche wastafelmeubel met dubbele wastafel, wandkast, wandcloset en designradiator.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich een praktische en zeer ruime bergzolder. De twee dakramen zijn vernieuwd. Tevens bevindt zich hier de HR combiketel, merk Bosch bouwjaar 2011.

Voorzieningen en installaties


VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES

Elektriciteit
Volledig vernieuwde elektrische installatie met ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag– en nachtstroom.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, merk Bosch, bouwjaar 2011.

Isolatie
De hoofdwoning heeft een na-geïsoleerde spouwmuur. De aanbouw is volledig geïsoleerd.

Kozijnen   

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met extra dikke isolerende beglazing.
 
 
 
HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.
 
GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


 
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl    


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure