Visual 1

Niesstraat 22 te Ell

Omschrijving

VERKOCHT:


ALGEMEEN

Adres
Niesstraat 22, 6011 RC  Ell

Bouwjaar
1971

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 103 m²

Overige inpandige ruimte
circa 30 m²

Inhoud woning
circa 384 m³

Perceeloppervlakte
445 m²

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

INDELING

Begane grond
Ontvangsthal met garderobe, meterkast en moderne toiletruimte voorzien van wandcloset. Doorgang naar keuken en woonkamer. De vloer in de doorzon woonkamer is afgewerkt met laminaat. In 2004 is de gehele begane grond gerenoveerd en zijn in de hele woning kunststof kozijnen geplaatst.  De keuken is uitgevoerd in een lichte beukentint en voorzien van  inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap,  koelkast, magnetron en vaatwasser. De vloer in de hal en de keuken zijn voorzien van een lichte keramische tegelvloer.  Vanuit de keuken heeft u toegang tot de schitterend diepe tuin van maar liefst 30 meter diep. De tuin is gelegen op het oosten. De ramen op de begane grond aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van zonneschermen. Vrijstaande garage met kantelpoort.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u vier slaapkamers en een badkamer aan. De grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van zonnescreen en balkon.  Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de tweede verdieping waar zich ook de opstelling van de CV installatie bevindt. Het dak is nageïsoleerd met minerale wol.

Tuin
De fantastische tuin is op het oosten gelegen. De tuin is circa 30 meter diep en 10 meter breed. De tuin biedt volop privacy en groen. Vrijstaande garage met kantelpoort.

Voorzieningen en installatiesElektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van voldoende groepen, aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom.

CV installatie
De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een HRC combiketel, merk Bosch bouwjaar ca. 2010.

Isolatie
Het dak van de woning is na-geïsoleerd met minerale wol.

Kozijnen
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.
 De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met
volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

ELL

Ell is een dorp in de voormalige gemeente Hunsel in Limburg, gelegen tussen Weert en Thorn. In 2007 ging de gemeente Hunsel, en daarmee Ell, op in de fusiegemeente Leudal. In de omgeving van Ell zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Ell heeft voldoende voorzieningen zoals een supermarkt, een slagerij, een bakkerij, een tuincentrum, een cafetaria, een eetcafé, een kapper en nog veel meer. Verder beschikt Ell over een kwalitatief goede basisschool, peuterspeelzaalwerk (VVE-locatie), kinderopvang en bibliotheekwerk onder één dak. Er is een huisartsen groepspraktijk Stramproy – Ell.
OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE


Gegevens kantoor   

    Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact
    opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   Screen
Een slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een zonnescreen.


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure