Visual 1

Zonnedauw 2 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:


ALGEMEEN

Adres
Zonnedauw 2, 6081 BX  Haelen

Bouwjaar
Omstreeks 1970

Gebruiksoppervlakte
circa 75 m²

Overige inpandige ruimte
circa 15 m²

Gebouwgebonden buitenruimte

circa 16 m²

Externe bergruimte
circa 15 m²

Inhoud   
circa 290 m³

Perceelgrootte
205 m²

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Tuin
De tuin is circa 12 meter diep en 9,5 meter breed en gelegen op het zuiden.

Parkeergelegenheid

De woning beschikt over een ruime oprit met carport en garage.
 
INDELING

Begane grond
Entree, garderobe, meterkast, vernieuwde toiletruimte luxe betegeld en voorzien van wandcloset en fonteintje. Doorgang via deur met glas in loodraam en gebrandschilderd glas naar de woonkamer. Z vormige woonkamer voorzien van parketvloer. Doorgang naar keuken met witte keukenopstelling voorzien van granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken biedt een tuindeur toegang tot de tuin het het terras.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een luxe badkamer aan. Twee slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer en een slaapkamer beschikt over een inbouwkast. De wanden zijn voorzien van glasvlies behang. Luxe betegelde badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en designradiator.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare tweede verdieping met bergzolder en opstelling CV installatie.

Tuin
Privacyrijke tuin met veel groen, terras en tuinhuisje. De tuin is circa 12 meter diep
en 9,5 meter breed en gelegen op het zuiden. Vrijstaande garage afmeting 5.67 x 2.92.
Het dak van de garage en carport is in 2016 vernieuwd

 

Voorzieningen en installaties


Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, slimme meter.

Overige voorzieningen   
Gas-, water-, centrale antenne- en glasvezel aansluiting.

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening     vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, bouwjaar 2018.

Isolatie
Dak na-isolatie

Kozijnen   

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
 
 
HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


Gegevens kantoor  
 
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.
 
    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl   


 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure